Sklep z odzieżą motocyklową w pobliżu Raciborza, Rybnika.
• Strona 1 z 1
Sklep z odzieżą motocyklową w pobliżu Raciborza, Rybnika.
Witam tak jak w temacie szukam dobrego sklepu z odzieżą motocyklową w pobliżu Raciborza, Rybnika. Na początek chcę kupić tylko kask, shoei chyba że inna marka może konkurować z ta to też może być, kask tak do 1500zł to już nie będę musiał zmieniać przy zmianie moto, kurtka i rękawice alpinestars chyba że inna marka może z nim konkurować na tę część garderoby zamierzam przeznaczyć 1000zł. Jak myślicie da rade coś rozsądnego z tych marek kupić za te pieniądze ?
- Lucek1234
- Świeżak
jezeli chodzi o rybnik to jest: intermotors ul. Gajowa 4, Motor Hause ul. Żorska 164 (była siedziba yamaha szpila), motor O&K ul.świerklańska 7, no i jest jeszcze yamaha szpila lecz po ostatnim przeniesieniu swojego sklepu mają tam dosyć mały wybór pozdro
osobiscie polecam intermotors, są oni deahlerem akcesori i innych rzeczy do wiekszosci sklepów motocyklowych w okolicy no i mają całkiem fajny wybór
osobiscie polecam intermotors, są oni deahlerem akcesori i innych rzeczy do wiekszosci sklepów motocyklowych w okolicy no i mają całkiem fajny wybór
"chwytam kierownice jak zorro lejce" ; ) k44
- snapy47
- Świeżak
jeszcze w wodzislawiu sląskim masz Damir-team na ul.Leszka,chyba osiedle 30'to lecia,obsługa pierwsza klasa,wchodzisz jak do starych znajomych.W raciborzu poza tymi skuterowymi sklepikami sprzedajacymi ozony i naxy nic nie ma.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
W raciborzu poza tymi skuterowymi sklepikami sprzedajacymi ozony i naxy nic nie ma.
Jak to nie ma?, a Formika-motor, na ul. rybnickiej 29 w Raciborzu? Prowadzą sklep internetowy czesci-moto.pl (otwórz link), tak więc możesz sprawdzić oferte w internecie.
Upomnienie wysłałem na priv. Post zostawiam- może kiedyś, komuś się przyda. kravec
- Sasza_cdn
- Świeżak
kurtka i rękawice za 1000zł z a*? rękawice, dajmy na to średnia półka SP-1 = 700PLN, kurtka, też jakaś średnia (skóra) 1300PLN
Kolejny górnik.. staż na forum duży, powinieneś wiedzieć.. do tego post wyżej napisałem upomnienie (również na czerwono).. kravec
trzy dni urlop
senekkorzenna
Kolejny górnik.. staż na forum duży, powinieneś wiedzieć.. do tego post wyżej napisałem upomnienie (również na czerwono).. kravec
trzy dni urlop
senekkorzenna
- Kaai
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości