[turystyka] Motocyklem na SycyliÄ™ - co nas czeka?
• Strona 1 z 1
[turystyka] Motocyklem na SycyliÄ™ - co nas czeka?
Dyskusja na temat: Motocyklem na SycyliÄ™ - co nas czeka?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocyklem na SycyliÄ™ - co nas czeka?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocyklem na SycyliÄ™ - co nas czeka?
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
no wstępniak jak do wyprawy dookoła świata:)
Życzę szerokiej drogi i wielu pozytywnych przygód!!<br><hr>wojt
Życzę szerokiej drogi i wielu pozytywnych przygód!!<br><hr>wojt
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dokładnie.. za chwile spodziewałem się historii o przebijaniu przez AndyKomentatorzy napisał(a):no wstępniak jak do wyprawy dookoła świata:)
Życzę szerokiej drogi i wielu pozytywnych przygód!!<br><hr>wojt<br>

<br><hr>jeDrASS
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wprowadzenie super, z niecierpliwością będę oczekiwać dalszych relacji z Waszej wyprawy. Trzymam mocno za Was kciuki . Sycylia jest piękna i z pewnością dostarczy Wam wielu fantastycznych wrażeń, niekoniecznie z tematami"mafiia" w tle
A tak a'propos strzelania do motocyklistów, to jest dokładnie na odwrót- ponoć strzelają do tych, których twarz jest zakryta kaskam i to wyłącznie na bocznych drogach. Was to oczywiście nie dotyczy, nikt nie będzie strzelał, ale bądźcie ostrożni. Powodzenia. Pozdrawiam, Wasza fanka<br><hr>fanka

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wstep swietny zaciecie jak powazna pisarka;) moze warto napisac ksiazke z tej wyprawy chyba bym ja kupil tak sie podjaralem opisem;) zycze duzo szczescia i powodzenia pamietajcie jednak ze licho nidgy nie spi! badzcie ostrozni najbardziej tam gdzie wszystko wydaje sie byc super latwe i jakies spokojne! pozdrawiam i czekam na wiecej;) ps. moja dziewczyna tez miala tak na imie az sie rozmarzylem
<br><hr>xyzzzzzzz

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Brzmi zachęcająco. Będę śledzić z przyjemnością. Gratuluję pomysłu i życzę wytrwałości pośladkom. Kiedy wyruszacie?
Pozdrawiam.<br><hr>Róża
Pozdrawiam.<br><hr>Róża
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zapowiedź ciekawa a sądząc po długości kreski na mapce, także niezły test dla Waszych siedzeń. Odważny pomysł i mam nadzieję, że zrealizujecie go tak jak zaplanowaliście, a wtedy niech cała sycylijska mafia drży przed twardzielami z Polski.<br><hr>kapelusznik68
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dzięki, wyjeżdzamy 23 czerwca we wczesnych godzinach. Pośladki były ćwiczone, powinny się trzymaćKomentatorzy napisał(a):Brzmi zachęcająco. Będę śledzić z przyjemnością. Gratuluję pomysłu i życzę wytrwałości pośladkom. Kiedy wyruszacie?
Pozdrawiam.<br><hr>Róża<br>

<br><hr>Olga
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
poznałam Was dziś - przypadkiem-nie-przypadkiem
)) startowaliście właśnie - czekam na relację i powodzenia!!!!<br><hr>Aga

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dzisiaj media podały, że został ujęty szef sycylijskiej mafii!Domyślam się, że to Wasze dzieło...., bo Polak potrafi, ole! Czekam na relacje z wyprawy, bo chyba faktycznie jest niezwykle ciekawa
Pozdrawiam, Wasza fanka<br><hr>fanka

Pozdrawiam, Wasza fanka<br><hr>fanka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dobry pomysł, ale ostatecznie dowiemy się po Waszym powrocie. Wtedy zdecyduję, czy kupić motocykl i ruszyć w drogę.
<br><hr>Toja
<br><hr>Toja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Robicie z tej wyprawy hiper sensacje a to przeciesz tylko europa Licze ze nam tutaj czyms zaimponujecie bo jak na razie pomysl z oprawa nie wrozy niczym ekscytujacym<br><hr>Dominikzay
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Siemanko pomysl zacny nie powiem, ale oprawa to już troszke przesada to sa Wlochy a nie jakiś dziki kraj wiec zabierzcie ze soba karte kredytowa i w zupelnosci wystarczy.... byłem w troszke mniej dostepnych krajach i takich list nie robilem... a maszyna jaka posiadacie bez problemu autostradami w 1 dzien dojedziecie wiec co tu planować..... ??<br><hr>freszKomentatorzy napisał(a):Robicie z tej wyprawy hiper sensacje a to przeciesz tylko europa Licze ze nam tutaj czyms zaimponujecie bo jak na razie pomysl z oprawa nie wrozy niczym ekscytujacym<br><hr>Dominikzay<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no brzmi jakbyscie sie mieli przez libie lub afganistan przepierdalac a szczerze mowiac to machnelismy ta trase ponad rok temu i zadnych extremalnych przygod nie bylo. poprostu relaksik i jedynie pogoda czasem nawalala.powodzenia panowie<br><hr>Maras
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie no wakacje we wloszech - chwila nieuwagi i mozecie zginac.
Pamietajcie tam zlo czeka za kazdym rogiem, ja bez support crew nie jechalbym tam, proponuje napisac do rzadu moze udostepnia wam ekipe z BORu <br><hr>kruk
Pamietajcie tam zlo czeka za kazdym rogiem, ja bez support crew nie jechalbym tam, proponuje napisac do rzadu moze udostepnia wam ekipe z BORu <br><hr>kruk
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czwarty sezon zwiedzam Italie dwa razy Sycylia z wejściem na Etne raz dokoła Itali a w tym sezonie Corsyka i Sardynia zawsze miłe wspomnienia i Bespiecznie nie było problemu spaniem pod chmurką .Niewiem jak można pisać o Itali że jest tam niebespiecznie .Jeżdżę zawsze solo nie miałem żadnej przykrej sytacji a spałem wszędzie stacje będzynowe park a nawet pod mostem jak zwiedzałem to cały ekfipunek zawsze był i pozostał na motocyklu . Nie pewnie to czuje się w Polsce<br><hr>Endriu
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wybieram się tego lata na tour de Italy. Punkt docelowy to Sycylia i Etna . I tu mam pytanko : którędy najlepiej/najszybciej można wdrapać się na szczyt ? czy można tam podjechać motocyklem ?<br><hr>PiotrKomentatorzy napisał(a):Czwarty sezon zwiedzam Italie dwa razy Sycylia z wejściem na Etne raz dokoła Itali a w tym sezonie Corsyka i Sardynia zawsze miłe wspomnienia i Bespiecznie nie było problemu spaniem pod chmurką .Niewiem jak można pisać o Itali że jest tam niebespiecznie .Jeżdżę zawsze solo nie miałem żadnej przykrej sytacji a spałem wszędzie stacje będzynowe park a nawet pod mostem jak zwiedzałem to cały ekfipunek zawsze był i pozostał na motocyklu . Nie pewnie to czuje się w Polsce<br><hr>Endriu<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości