KTM lc2 125 2t
• Strona 1 z 1
KTM lc2 125 2t
Witam
Mam okazje 15km od domu mój brat cioteczny sprzedaje ktm lc2 nie wiem który rok, z papierami. Do wymiany jest tłok + szlif. Chce za niego 2000zł. Ktm znam od kiedy go ma wiec jakieś 2 lata. Nie psół sie jakoś strasznie, tylko brat tłoka nie wymieniał aż padł i chce sprzedać. Pytanie czy opłaca się brać? Proszę o wady i zalety KTM'a lc2.
Pozdro, Ludik
PS: Stan wizualny dobry+
Mam okazje 15km od domu mój brat cioteczny sprzedaje ktm lc2 nie wiem który rok, z papierami. Do wymiany jest tłok + szlif. Chce za niego 2000zł. Ktm znam od kiedy go ma wiec jakieś 2 lata. Nie psół sie jakoś strasznie, tylko brat tłoka nie wymieniał aż padł i chce sprzedać. Pytanie czy opłaca się brać? Proszę o wady i zalety KTM'a lc2.
Pozdro, Ludik
PS: Stan wizualny dobry+
- Ludik
- Świeżak
hmm szlif ?lc2 stoi na nicasilu. wiec szlifu nie zrobisz. chyba ze juz jakiś kombinowany, ogólnie moto dobre silnik to minarelli z yamahy DT 125 ale po drobnych modyfikacjach. zawieszenie niezłe jak na tą klase motocykli. cena tez niezła. ogólnie jak zadbany to pojeździ sporo. z wad - wygląd xd stopki centralne troche latają i mozna dodac spręzyne bo potrafia sie same otworzyc w terenie.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Tak ja. Nicasilowanie to nie w PL (chyba że już się zmieniło), tylko za granicą: Belgia, Niemcy, Czechy, UK. Są ogłoszenia na Allegro (chyba jeszcze są, wiem że były). Możesz wstawić tuleje: www.motor-tech.katowice.pl .
Który rok LC2?
Który rok LC2?
-
grunder - Mieszkaniec forum
w Polsce juz tez kłada nicasil. jest stronka nicasil.pl czy jakos tak
co do wyglądu - jak na ktma porażka ;P a co do tulejowania to na pewno nie jest to najlepsza opcja

co do wyglądu - jak na ktma porażka ;P a co do tulejowania to na pewno nie jest to najlepsza opcja
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
tak to plus. ale minusem jest słabsza moc, wieksze grzaniem, mozliwosc uszkodzenia sie tuleji podczas jazdy przy złym spasowaniu (tuleja nieoryginalna) sporo wad. wiec idealne to nie jest
nicasil ma również plusy nic nie robisz tylko wrzucasz nowy tłoczek i bez wiekszego docierania mozesz jeździc

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości