dlaczego ja i trudne sprawy :D
• Strona 1 z 2 • 1, 2
dlaczego ja i trudne sprawy :D
co to k.... jest w ogóle ? Komiedia to może i dobra . Ci ludzie co tam odgrywają role to amatorzy z łapanki czy jacyś aktorzy ?
sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
grunder napisał(a):łoco chodzi>?
Podpinam się. Ale podejrzewam że chodzi o poziom aktorstwa a la "malanowski i towarzysze" albo "jan marian wesolkowski" który i tak ostatnio trochę się podciągnął

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Zapewne dostają pare tys do podziału na odcinek i chętni się znajdują
Po tytule tematu myślałem ,że to będą jakieś prywatne wyznania , a tu taki zawód

Po tytule tematu myślałem ,że to będą jakieś prywatne wyznania , a tu taki zawód

Mów co myślisz , rób co mówisz .
Suzuki Bandit gsf 400
Suzuki Bandit gsf 400
- MaŁy_Bandzior
- Świeżak
Chętni zawsze się znajdą. Też za tym nie przepadam ( starsi to czasami oglądają), ale musze przyznać, że czasami sytuacje są zejbi***, np z dzisiaj : babka siedzi w salonie i słyszy jak na górze się pieprzą do tego trzęsie się jej żyrandol. Idzie do nich i ich ochrzania. Później wypowiada się ta babka z góry z tekstem " to był tylko trzęsący się żyrandol a nie trzęsienie ziemi... " 

-
adrianos_08 - Świeżak
ja lubie sobie na fazie ogladnac z ziomkami dla pompy takie seriale jak: Trudne Sprawy, Dlaczego Ja, Malanowski i Partnerzy
w glowie kino ;]

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
u mnie oglądają te trudne sprawy i jeszcze mega prze kozak serial pt"Moda na Sukces" no krew mnie zalewa...
-
andrzej551 - Bywalec
adrianos_08 napisał(a):Chętni zawsze się znajdą. Też za tym nie przepadam ( starsi to czasami oglądają), ale musze przyznać, że czasami sytuacje są zejbi***, np z dzisiaj : babka siedzi w salonie i słyszy jak na górze się pieprzą do tego trzęsie się jej żyrandol. Idzie do nich i ich ochrzania. Później wypowiada się ta babka z góry z tekstem " to był tylko trzęsący się żyrandol a nie trzęsienie ziemi... "
Zainteresowałeś mnie. Chętnie obejrzę, gdzie i kiedy to leci? A jest seks?

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
-
andrzej551 - Bywalec
Jakby był seks to połowa ludu co tu już napisała to by to oglądała xD
uuu a kiedy to nie wiem... Trudne sprawy 14,45 a dlaczego ja o 17, hehe nie ma to jak "program tv"
a i na polsacie
uuu a kiedy to nie wiem... Trudne sprawy 14,45 a dlaczego ja o 17, hehe nie ma to jak "program tv"

-
adrianos_08 - Świeżak
jak widzę te dwa programy to dostaję białej i przełączam na cokolwiek innego... tak samo jak wszystkie telewizyjne sądy...
chociaż czasem się ogląda z kumplami, ale wtedy takie teksty lecą że z dramatu robi się tragikomedia
chociaż czasem się ogląda z kumplami, ale wtedy takie teksty lecą że z dramatu robi się tragikomedia

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Aj tam, aj tam
Serial jest świetny, choć odcinki ZAZWYCZAJ są denne, to i tak jest z czego się pośmiać....
Swego czasu nie przegapiałem ani jednego odcinka, ale przeszło mi po jakimś tygodniu. W pamięci pozostał mi szczególnie ten, gdyż jest ewidentnie najwybitniejszy, widać, że Okil Khamidov (twórca kiepskich
) się postarał
Zresztą, patrzcie sami
http://www.youtube.com/watch?v=qZ0GHXDZ ... r_embedded

Serial jest świetny, choć odcinki ZAZWYCZAJ są denne, to i tak jest z czego się pośmiać....
Swego czasu nie przegapiałem ani jednego odcinka, ale przeszło mi po jakimś tygodniu. W pamięci pozostał mi szczególnie ten, gdyż jest ewidentnie najwybitniejszy, widać, że Okil Khamidov (twórca kiepskich

Zresztą, patrzcie sami

http://www.youtube.com/watch?v=qZ0GHXDZ ... r_embedded
- marcin9879
- Świeżak
Wgl to co teraz leci w tv to jakaś pomyłka. Same seriale, od czasu do czasu jakiś film i oczywiście reklamy. Z czego tego 3-ego najwięcej. Kiedyś byłem fanatykiem w11 xD ale jak się później dowiedziałem, że ten serial pokazuje połowę tego co dzieje się w policji, odechciało mi się tego oglądać. Tak samo jest z filmami, zwłaszcza akcji. Wszystko super pięknie a jak jest już jakaś strzelanka to amunicja nigdy się nie kończy. Nie mówię, że we wszystkich tak jest. Wg mnie najlepszym serialem jest rodzinka.pl bo ubaw po pachy a filmem gliniarz z beverly hills 

-
adrianos_08 - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2