Jazda z, bez DB killera
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Jazda z, bez DB killera
Witam serdecznie wszystkich
Ostatnio zakupilem sobie nowy wydech yoshimura rs3 i chcial bym sie dowiedziec czy w PL prawie mozna jezdzic bez db killera ? Czy raczej dzwiek ktory generuje taki wydech jest za mocno i trzeba uzyc db killera bo po wtrafieniu na niemichych policjantow mozemy wyladowac na przegladzie technicznym ?
Bo szczerze powiem ze jak jezdze bez db killera to dzwiek jest heee ... mocno glosny

Bo szczerze powiem ze jak jezdze bez db killera to dzwiek jest heee ... mocno glosny

Honda CBR 600F4i, 03
-
DajmosX - Świeżak
kupiłem motocykl i mam taki wydech że słychać mnie wszedzie a gdy wyprzedzam auto to myślą że przelatuje f16
Kumple smigajacy ze mna slysza moj sprzet a swojego nie
Zrobiłem raz db kilera ale ... stopił się , teraz robie drugie podejście . Miałem kontrole i póki co nie dostałem jeszcze "skierowania" na badanie

sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
JędrekZDW napisał(a):kupiłem motocykl i mam taki wydech że słychać mnie wszedzie a gdy wyprzedzam auto to myślą że przelatuje f16Kumple smigajacy ze mna slysza moj sprzet a swojego nie
Zrobiłem raz db kilera ale ... stopił się , teraz robie drugie podejście . Miałem kontrole i póki co nie dostałem jeszcze "skierowania" na badanie
jak mogl sie stopic ? co ty z plastiku go miales ?

Honda CBR 600F4i, 03
-
DajmosX - Świeżak
Ja w Husce mam oryginał a gra głośniej niż przelotowy FMF w DRZ 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Ale ogolnie kozystacie z jakis wkladek do uszow czy cos ? bo jak ja schodze z moto to az mi brzeczy w uszach i nie wiem czy to kwestia przyzwyczajenia czy jak ? wczesniej przy okrurzaczu tak nie mialem a przeciesz yoshi tez nie jest jakis glosny z tego co sie orientuje to jest w miare cichy w poruwnaniu do innych.
Heee dziwna ta ankieta wyglada na to ze jak do teraz wiekszosc jezdzi bez db killera
)))
Heee dziwna ta ankieta wyglada na to ze jak do teraz wiekszosc jezdzi bez db killera

Honda CBR 600F4i, 03
-
DajmosX - Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
JędrekZDW napisał(a):kupiłem motocykl i mam taki wydech że słychać mnie wszedzie a gdy wyprzedzam auto to myślą że przelatuje f16Kumple smigajacy ze mna slysza moj sprzet a swojego nie
Mój też wyje jak wściekły. Jak moto pogonię pod czerwone pole to nawet w kościele dzwonów nie biją, bo i tak nie byłoby ich słychać.

-
bryk77 - Stały bywalec
moj robi bruuuuuuuuuuuuuu bo to v2. skrocone przeloty mam i fajnie jest. kolezanka w gsr na jakies tez 2 przeloty ale sa one zdecdowanie za glosne jak dla mnie
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Ścigacz.pl
a ja tam lubię z nienacka wystraszyć jakąś blondi za kierownicą
xD
xD
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Dzesiu10 napisał(a):kurde mam cały wdyech akrapa i jest strasznie cichu a nie chce go rozpruwać, db-killer wyciagniety. co robić?
I to mi się właśnie podoba w Akrapie - nie emituje ryku tylko przyjemny dla ucha bardzo fajny dźwięk
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2