Trzeba zmieniac lampe w motocyklu sprowadzonym z anglii ?
• Strona 1 z 1
Trzeba zmieniac lampe w motocyklu sprowadzonym z anglii ?
Witam serdecznie
)
czytalem w roznych miejscach o rejestracji motocykla sprowadzonego z anglii i mniej wiecej wiem o co chodzi ale jak to jest z lampa przednia tez trzeba zmieniac ? ?

czytalem w roznych miejscach o rejestracji motocykla sprowadzonego z anglii i mniej wiecej wiem o co chodzi ale jak to jest z lampa przednia tez trzeba zmieniac ? ?
zycie jest zbyt krotkie zeby sie denerwowac :]
- franek128
- Świeżak
swieci inaczej wiec nie powinienes dostac polskiego przegladu...jednak ja mialem dwa angole i nie wymienialem lampy .....zalezy gdzie i na kogo trafisz na przegladzie techniznym
habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
Nie zawsze trzeba, tak jak napisał @palgumeniedusze - zależy od stacji diagnostycznej.
Ale ja bym mimo wszystko zmienił - ze względu na bezpieczeństwo własne i innych. Ja bym nie chciał być oślepiany i nikomu tego nie życzę...
Ale ja bym mimo wszystko zmienił - ze względu na bezpieczeństwo własne i innych. Ja bym nie chciał być oślepiany i nikomu tego nie życzę...
Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
Tu nie chodzi juz nawet o przegląd...bo przegląd mozna załatwic pokątnie...ale chodzi o to ,ze jadać oślepiasz innych...wiec czasami mozesz spowodowac wypadek przez takie coś + jak psy Ciebie zatrzymaja i sie doczepią to nieciekawie 

- hans313
- Świeżak
ja to stosowałem ale raczej w moto to mało skuteczne
ja po prostu nakleiłem tasme w aucie z UK bo kazdy mrugał jak jechał z naprzeciwka bo myslał że na długich jade (mimo ze miałem ustawione lampy na maxa w dół o chyba podkręcone na prawo ) po zaklejeniu juz tak nie mrugali
z tym że spadła troszke widocznosc w nocy
w moto ciezko by było tak zakleic zeby dobrze oswietlało drogie i nie oslepiało kierowców. a co do moto to zalezy jakie bo niektóre maja swiatło ustawione na wprost xd 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
a co homologacja ma do tego?
o2o było dopuszczone do sprzedaży, tzn. że homologację uzyskało

o2o było dopuszczone do sprzedaży, tzn. że homologację uzyskało
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
wiem
ale zwracam uwagę, że autor temat pyta o angola, nie o jankesa
ale zwracam uwagę, że autor temat pyta o angola, nie o jankesa
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości