[Aktualności] Przyspieszenie II: Biblia pokonywania..
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Przyspieszenie II: Biblia pokonywania..
Dyskusja na temat: Przyspieszenie II: Biblia pokonywania zakrętów - film Twist of the Wrist II po polsku!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Przyspieszenie II: Biblia pokonywania zakrętów - film Twist of the Wrist II po polsku!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Przyspieszenie II: Biblia pokonywania zakrętów - film Twist of the Wrist II po polsku!
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
przyznaj, jesteś trollem?<br><hr>keithKomentatorzy napisał(a):a schodzenie na kolano jest? jak wykonac itp bo nikt o tym nie mowi<br><hr>stoner<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
w książce więcej szczegółów, obrazki, tabelki do analizowania. w filmie masz wszystko ładnie zobrazowane. Wg mnie, najpierw książka, później film, a na końcu pełny ogieńKomentatorzy napisał(a):kupil ktoś ? oglądał ? co bedzie lepsze dvd czy książka ? <br><hr>moneyA<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sampel filmu macie w artykule, zapraszamy na Konduktorską do przeglądnięcia książki.Komentatorzy napisał(a):kupil ktoś ? oglądał ? co bedzie lepsze dvd czy książka ? <br><hr>moneyA<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie ma. jest niestety tylko o tym jak poprawić swoją technikę jazdy żeby jeździć szybko i pewnie.<br><hr>MisioKomentatorzy napisał(a):a schodzenie na kolano jest? jak wykonac itp bo nikt o tym nie mowi<br><hr>stoner<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tu masz zdjęcie jak to się powinno robić (nie wiem, czy link nie zostanie wycięty):Komentatorzy napisał(a):a schodzenie na kolano jest? jak wykonac itp bo nikt o tym nie mowi<br><hr>stoner<br>
<a href="http://www.aussiestreetbikes.com/forum/showpost.php?p=163158&postcount=146" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.aussiestreetbikes.com/forum/showpost.php?p=163158&postcount=146</a>
1. Kupujesz hajkę (nic słabszego, bo się będą z Ciebie śmiali)
2. Schodzisz na kolano jak na zdjęciu
Dalej ewentualnie jak Ci się będzie chciało, to możesz się nauczyć np. skręcać, ale prawdziwi twardziele tracą czasu na takie głupoty.
<br><hr>Paweł
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Za mocno zwiesił tyłekKomentatorzy napisał(a):a schodzenie na kolano jest? jak wykonac itp bo nikt o tym nie mowi<br><hr>stoner<br>Komentatorzy napisał(a):Tu masz zdjęcie jak to się powinno robić (nie wiem, czy link nie zostanie wycięty):
<a href="http://www.aussiestreetbikes.com/forum/showpost.php?p=163158&postcount=146" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.aussiestreetbikes.com/forum/showpost.php?p=163158&postcount=146</a>
1. Kupujesz hajkę (nic słabszego, bo się będą z Ciebie śmiali)
2. Schodzisz na kolano jak na zdjęciu
Dalej ewentualnie jak Ci się będzie chciało, to możesz się nauczyć np. skręcać, ale prawdziwi twardziele tracą czasu na takie głupoty.
<br><hr>Paweł<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szczerze odradzam zakup! Właśnie przyszła do mnie płyta... i rozpoczęło się szukanie czytnika DVD na którym uda się ją odtworzyć... po kilku na których jej nie widziało w ogóle udało się w końcu zlokalizować taki na którym działa... chociaż to może za dużo powiedziane... płyta ciągle przycina i oglądanie jej to męczarnia...Komentatorzy napisał(a):kupil ktoś ? oglądał ? co bedzie lepsze dvd czy książka ? <br><hr>moneyA<br>
Z przykrością to stwierdzam (gdyż jestem zdeklarowanym przeciwnikiem piractwa): jeśli chcecie obejrzeć to DVD ściągnięcie pirata wydaje się być jedyną opcją...
Po wydawnictwie DVD, które kosztuje 35 PLN spodziewałbym się trochę więcej... producent powinien konkurować z piractwem jakością... natomiast w tym wypadku jakość stoi po stronie pirata (sic!)... jednym słowem żenada.<br><hr>Michał Mally
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dziwne, u mnie działa. Sprawdzałem na różnych odtwarzaczach i komputerze.<br><hr>gucioKomentatorzy napisał(a):kupil ktoś ? oglądał ? co bedzie lepsze dvd czy książka ? <br><hr>moneyA<br>Komentatorzy napisał(a):Szczerze odradzam zakup! Właśnie przyszła do mnie płyta... i rozpoczęło się szukanie czytnika DVD na którym uda się ją odtworzyć... po kilku na których jej nie widziało w ogóle udało się w końcu zlokalizować taki na którym działa... chociaż to może za dużo powiedziane... płyta ciągle przycina i oglądanie jej to męczarnia...
Z przykrością to stwierdzam (gdyż jestem zdeklarowanym przeciwnikiem piractwa): jeśli chcecie obejrzeć to DVD ściągnięcie pirata wydaje się być jedyną opcją...
Po wydawnictwie DVD, które kosztuje 35 PLN spodziewałbym się trochę więcej... producent powinien konkurować z piractwem jakością... natomiast w tym wypadku jakość stoi po stronie pirata (sic!)... jednym słowem żenada.<br><hr>Michał Mally<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości