Suzuki GSXR750
• Strona 1 z 1
Suzuki GSXR750
Witam.
Mam małe pytanie otóż że jestem jeszcze małym smrodem ktory ma 15 lat to nie wiem z jakich przyczyn chcem kupic sobie w te wakacje tą o to piekną SuZUKI GSXR 750 i jezdzic nia.(wiem że moge sie zabic a nie daj boże kogoś innego)To dalej mnie ciagnie.Moi rodzice powinni mi sprawić lanie ale nie biorą sobie tego na powaznie :<.
I mam takie pytanie czy dam rade na takim moto mam okolo 170 Nie jestem takich suchym chuderlakiem.
I jeszcze 2 pytanie nie wiem dalej co mi grozi jezeli mnie na niej zlapia.
I trzecie pytanie czy nie będe sie rzucal w oczy z powodu mojego wzrostu glowie chodzi o policje, :>
Prosze o odpowiedz (mile widziany ostry opiernicz żebym sie opamiętał)
A nie chcem kupowac zadnych skuterow bo dal mnie to sa ''jezdzace kible ;d '' a taka 750 jest u mnie i na allegro tansza niz taki kibelek.
Przepraszam ze sie tak rozpisalem :>
Mam małe pytanie otóż że jestem jeszcze małym smrodem ktory ma 15 lat to nie wiem z jakich przyczyn chcem kupic sobie w te wakacje tą o to piekną SuZUKI GSXR 750 i jezdzic nia.(wiem że moge sie zabic a nie daj boże kogoś innego)To dalej mnie ciagnie.Moi rodzice powinni mi sprawić lanie ale nie biorą sobie tego na powaznie :<.
I mam takie pytanie czy dam rade na takim moto mam okolo 170 Nie jestem takich suchym chuderlakiem.
I jeszcze 2 pytanie nie wiem dalej co mi grozi jezeli mnie na niej zlapia.
I trzecie pytanie czy nie będe sie rzucal w oczy z powodu mojego wzrostu glowie chodzi o policje, :>
Prosze o odpowiedz (mile widziany ostry opiernicz żebym sie opamiętał)
A nie chcem kupowac zadnych skuterow bo dal mnie to sa ''jezdzace kible ;d '' a taka 750 jest u mnie i na allegro tansza niz taki kibelek.

Przepraszam ze sie tak rozpisalem :>
- Koza332
- Świeżak
poczekaj do lat 16 zrób A1 i kup sobie jakas 125 w 2t ale i tak podejrzewam że nie ogarniesz. opanuj się . gsxr 750? ehh chyba cie nie kochają. a jak tanszy niż skuter to go chyba z 20 składali...
masz u siebie na mieście jeszcze lytra go kup ! a jak coś z niego zostanie to chce częśći....
masz u siebie na mieście jeszcze lytra go kup ! a jak coś z niego zostanie to chce częśći....
Dzesiu KTM EXC-F 250 2007
- Dzesiu10
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości