F4i drzy na wysokich obrotach
• Strona 1 z 1
F4i drzy na wysokich obrotach
Witam podłączenie sie do tematu nie dalo efektu wiec zlozylem watek, cos mi stuka na wolnych obrotach, zaczęło po niewielkim ślizgu i ziomek stwierdził ze kolektor sie poluzowal, ale problem jest taki ze u mnie drzy na wysokich obrotach - od 9,5k do 11k tak mniej wiecej, dodam ze ostatnio podciagalem sprezyne w napinaczu bo dzwonil przy 5k a teraz cisza, nie wiem czy ma to cos wspolnego ale koncza mi sie pomysly. Pomozcie prosze.
[EDIT]
Bym prawie zapomnial, podczas jazdy powyzej 11k delikatnie sie dusi jakby za malo wachy dostawal, wszystkie wezyki proste nie pozaginane itp, podcisnienie sie nie robi w zbiorniku.
[EDIT]
Bym prawie zapomnial, podczas jazdy powyzej 11k delikatnie sie dusi jakby za malo wachy dostawal, wszystkie wezyki proste nie pozaginane itp, podcisnienie sie nie robi w zbiorniku.
-
Veenom - Świeżak
zobacz filtr powietrza bo nieraz coÅ› go zaleje i dziwnie auta -moto chodzÄ…, ale ty masz wtrysk wiec hmm zobacz filtr i napisz
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości