www.fc-moto.de - OPINIE / Jak zamówić?
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
www.fc-moto.de - OPINIE / Jak zamówić?
Siemanko chciałem zamówić kask i może rękawice z tej strony ponieważ są w bardzo atrakcyjnej cenie lecz nie wiem jak i czy warto.
Po proszę o wszelkie opinie na temat tego sklepu i jakieś wskazówki jak najlepiej zamówić towar do PL.
Jeżeli ktoś coś sobie wypatrzy to mogę się z nim zrzucić na wysyłkę i bierzemy więcej - może dodatkowy rabat? (WAWA)
Czekam!
Po proszę o wszelkie opinie na temat tego sklepu i jakieś wskazówki jak najlepiej zamówić towar do PL.
Jeżeli ktoś coś sobie wypatrzy to mogę się z nim zrzucić na wysyłkę i bierzemy więcej - może dodatkowy rabat? (WAWA)
Czekam!
-
zero22 - Świeżak
zamawiałem kask i wszystko poszło sprawnie
wybierasz towar, zaznaczasz przesyłkę za pobraniem (do Polski kosztowała 17euro) i czekasz na kuriera, u kuriera płacisz w złotówkach (przynajmniej ja tak miałem)
czy warto to musisz sobie sam przeliczyć, mi wyszło połowę tego co w PL, ale ja zamawiałem jak euro miało bardzo niski kurs
wybierasz towar, zaznaczasz przesyłkę za pobraniem (do Polski kosztowała 17euro) i czekasz na kuriera, u kuriera płacisz w złotówkach (przynajmniej ja tak miałem)
czy warto to musisz sobie sam przeliczyć, mi wyszło połowę tego co w PL, ale ja zamawiałem jak euro miało bardzo niski kurs

- Buu-84
- Świeżak
Zamawiałem kilka razy. Zawsze ok. Polecam.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Czy ktoś składał zamówienie z prośbą wysyłki na adress inny niż własny (podany podczas rejestracji)? Uiszczenie należności podczas odbioru.
Chcę złożyć zamówienie. W załączniku Order and Delivery Comments wpisałem prośbę o wysyłkę na inny adres. Czy będzie ona uwzględniona?
Dla tych, którzy uważają pytanie za głupie odsyłam do zakupów w sklepie www.pixmania.ie gdzie po złożeniu ów zamówienia nie ma możliwości zmiany adresu lub podania alternatywnego. Nie pomoże prośba wysłana 5 min po zrobieniu zakupu. Swoją drogą nie polecam sklepu, bo poczas transakcji dochodzą różne dziwne liczby z kosmosu..
Chcę złożyć zamówienie. W załączniku Order and Delivery Comments wpisałem prośbę o wysyłkę na inny adres. Czy będzie ona uwzględniona?
Dla tych, którzy uważają pytanie za głupie odsyłam do zakupów w sklepie www.pixmania.ie gdzie po złożeniu ów zamówienia nie ma możliwości zmiany adresu lub podania alternatywnego. Nie pomoże prośba wysłana 5 min po zrobieniu zakupu. Swoją drogą nie polecam sklepu, bo poczas transakcji dochodzą różne dziwne liczby z kosmosu..
-
bryk77 - Stały bywalec
Tak jest możliwość wprowadzenia różnych danych adresowych.
Po zarejestrowaniu/zalogowaniu wchodzisz w zakładkę ,,my account" tam ,,delivery addresses" tam dodajesz adresy i zaznaczasz na który mają być wysyłane paczki.
Po zarejestrowaniu/zalogowaniu wchodzisz w zakładkę ,,my account" tam ,,delivery addresses" tam dodajesz adresy i zaznaczasz na który mają być wysyłane paczki.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
A ja się niestety zawiodłem - złożyłem zamówienie na kask Arai Chaser a po 10 dniach dostałem e-mail że kaski się skończyły i będą pod koniec lipca ;(
Od razu odwołałem zamówienie i chyba kupię RX-7 Korsarza - jakieś opinie?
Od razu odwołałem zamówienie i chyba kupię RX-7 Korsarza - jakieś opinie?
-
zero22 - Świeżak
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Akcesoria motocyklowe