Tankpad - odkleja sie
• Strona 1 z 1
Tankpad - odkleja sie
Witam!
Przykleiłem tankpada na odtłuszczoną powierzchnię. Wszystko ładnie pięknie sie trzyma i moto fajnie wygląda, ale po ok. 2 - 3 godzinach patrze a tankpad zaczyna od dołu ochodzić i jakby sie przypatrzyć to krawędzie w niektórych mniejscach też tak na 0,3 mm.
Moje pytanie - Co teraz zrobic?? Czym to podkleić ?? Nie chce wyrzucać tego bo dałem ponad 100 zł ...
Przykleiłem tankpada na odtłuszczoną powierzchnię. Wszystko ładnie pięknie sie trzyma i moto fajnie wygląda, ale po ok. 2 - 3 godzinach patrze a tankpad zaczyna od dołu ochodzić i jakby sie przypatrzyć to krawędzie w niektórych mniejscach też tak na 0,3 mm.

Yamaha FZ1 Black 

-
byzf - Świeżak
A butapren nie zacznie sie topic na sloncu?? Dzisiaj troche grzebalem w moto i go co chwile dociskalem ale to nic chyba nie da
On by musial moze cala noc byc czyms przyduszony. Bo jak sie go przy dusi to sie trzyma.

Yamaha FZ1 Black 

-
byzf - Świeżak
mówie ci butapren załatwi sprawę, najlepiej odklej tank pad całkowicie, wyszyść dobrze bak i na słońce go daj niech się nagrzeje i potem w cieniu naklej tank pada posmarowanego butaprenem i będzie luks
tdr125 er-5 ZX9r ktm lc4 600, 620 adventure, F2 stunt, crf 450 i transalp, zx6r 08 stunt
-
7beat - Stały bywalec
Najlepiej kupic lepszy jakosciowo Tankpad, wiem ze to ciezka opcja, sam mialem na super czystym baku ninje ktora po 3 tygodniach podczas mycia postanowila uciekac, kupilem Motografix tankpad, daja dozywotnia gwarancje ze sie nie odklei ! i po ponad roku stwierdzam ze jest to prawda, dwa wczesniejsze polecialy do kosza a Motografix siedzi na baku
Nie plecam kleic klejem, moze uszkodzic lakier.
http://allegro.pl/listing.php/search?sg ... Motografix

http://allegro.pl/listing.php/search?sg ... Motografix
Kawasaki ZX10R
-
nexus2k - Świeżak
ja miałem najtańszego za 30zł chyba i po dobrym odtłuszczeniu baku i klejeniu w pełnym słońcu przykleił się luksiaście
tdr125 er-5 ZX9r ktm lc4 600, 620 adventure, F2 stunt, crf 450 i transalp, zx6r 08 stunt
-
7beat - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości