Zobacz wÄ…tek - Oszust? Problemy z policjÄ…?
NAS Analytics TAG

Oszust? Problemy z policjÄ…?

Przepisy, prawo
_________

Postprzez Hunti » 4/6/2011, 23:24

encorton napisał(a):Dzięki za odpowiedzi. Co do "brata policjanta" to faktycznie gliniarz. Co prawda jak do mnie dzwonił to się nie przedstawił, powiedział tylko z jakiej komendy dzwoni. Po kilku godzinach zadzwoniłem na ten numer z innego telefonu i dodzwoniłem się do komendy. Tam mnie połączyli z odpowiednim numerem.

a powinien, podać imię, nazwisko, stopień służbowy, z jakiej komendy dzwoni i w jakiej sprawie.
Dlatego podejrzane to. Mogło dojść do podszycia się pod funkcjonariusza lub nadużycia władzy.
Tak czy siak, odpuść i ciesz się moto, bo jest Twoje.
A jakby telefon z Policji się powtórzył, to zapisz sobie nazwisko policjanta i inne dane - w razie potrzeby poproś o powtórzenie, i powiedz, że nie wiesz o czym mówi, że to jest próba wyłudzenia od Ciebie całych 230zł. Swoją drogą..strasznie to bez sensu.
Tak czy siak postanowiłem skuter zarejestrować. Umowa jest więc nie powinno być problemu.

no i gitara
Hominum causa omne ius constitutum sit
Hunti
Świeżak

Postprzez RUTRA.RD » 9/6/2011, 08:32

jak ten policjant będzie do ciebie dzwonił to go nagraj tylko żeby się przedstawili :) i będziesz jego postrachem :)
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
RUTRA.RD
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia strona

Powrót do Prawo

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości

na górê