Spostrzezenie od nowego dla nowych
• Strona 1 z 1
Spostrzezenie od nowego dla nowych
Nie wiem czy dobrze mowie (jak nie to niech ktos poprawi;P) ale zauwazylem przy robieniu 8 ze duzo latwiej kreci sie jezeli patrzysz sie tam gdzie chcesz byc.
Jak skrecalem i zerkalem na zegary albo przed siebie to nosilo mnie na boki, a jak spojzalem sie przez ramie tam gdzie chcialem dojechac to mialem wrazenie ze jakies auto sterowanie sie wlaczylo i moto pojechalo tam samo
. (honda cbf 250 , na 1 biegu bez gazu i sprzegla bez problemu idzie:) )
Wiec podsumowujac , patrz sie tam gdzie chcesz dojechac , niby taka prosta rzecz , a jaka robi roznice:P
Jak skrecalem i zerkalem na zegary albo przed siebie to nosilo mnie na boki, a jak spojzalem sie przez ramie tam gdzie chcialem dojechac to mialem wrazenie ze jakies auto sterowanie sie wlaczylo i moto pojechalo tam samo

Wiec podsumowujac , patrz sie tam gdzie chcesz dojechac , niby taka prosta rzecz , a jaka robi roznice:P
- jajko
- Świeżak
Chyba norma, że patrzy się tam gdzie się chce dojechać...
Przypominają mi się treningi 0, gdzie musiałem koniecznie patrzeć w okręg koła po którym jadę, a teraz patrzę gdzie chcę i różne udziwnienia mogę robić.
Przypominają mi się treningi 0, gdzie musiałem koniecznie patrzeć w okręg koła po którym jadę, a teraz patrzę gdzie chcę i różne udziwnienia mogę robić.
Zapraszam na http://www.bikepics.com/members/kuba9449/
-
kuba9449 - Świeżak
Re: Spostrzezenie od nowego dla nowych
jajko napisał(a):Wiec podsumowujac , patrz sie tam gdzie chcesz dojechac , niby taka prosta rzecz , a jaka robi roznice:P
nawet sam David Hough ciagle o tym wspomina w swojej ksiazce "motocyklista doskonaly"
ps. osemki tez na dwojce bez gazu wychodza a motocykl mniej szarpie przy tym

Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
-
mr_neox - Świeżak
moimk zdaniem podstawa to robienie usemki bez gazu bez sprzegla
Tak, najlepiej na zgaszonym silniku, stojÄ…c obok...
Co do tematu rozmowy - zgadzam się w pełni, chociaż co się w koło nas dzieje też trzeba wiedzieć (widzieć).
Pozdrawiam.
Suzuki GSX1100F 1995
-
silver - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość