jazda bez prawka
• Strona 1 z 1
jazda bez prawka
Witam wszystkich mam takie jedno pytanko chcialbym sie dowiedziec co mi grozi za jazde bez prawka.Chcem sobie kupic a w sumie zamienic aprilie 125 af furura co mi grozi za jazde bez prawka jezeli motorek bedzie oplacony i bedzie miel wszystko z papierami git a mam 26 lat i narazie mnie niestac na prawko ale zamiezam je zrobic.pozdrawiam bart gt.
- bartgt
- Świeżak
viewtopic.php?t=79
26lat a czytać nie umie... ehh
a pozatym to skoro Cie stać na moto, to dlaczego nie masz kasy na praffko? od tego sie chyba powinno zacząć!
26lat a czytać nie umie... ehh
a pozatym to skoro Cie stać na moto, to dlaczego nie masz kasy na praffko? od tego sie chyba powinno zacząć!
-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
Co ci grozi ?? -juz było o tym na forum!! -moze ci grozić dużo zeczy wiec radził bym najpierw zrobić sobie prawko a dopiero potem mysleć o Aprilia.Masz 26 lat i masz zamiar śmigać na 125??
Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Åšcigacz.pl
tak po pierwsze bo chcem miec scigacza ale nie durzego bo na wiekszych pojemnosciach poprostu sie boje jezdzic za durzo mocy jak dlamnie wiesz boje sie tego ze mnie podkusi i zamocni pociogne manetke gazu i kraksa gotowa na moje potszeby to w zupelnosci wystarczy,a co do forum to z tego co wyczytalem to zadawal tam pytanie 15latek a on niejest pelnoletni i to chyba jest ruznica.
- bartgt
- Świeżak
Tak jesteś pełnoletni i powonienies wiedzieć ze jesli cie złapia to postawią ci mocniejsze zarzuty -bo jestes pełnoletni.A jesli chodzi o 125 to ok jesli ci pasuje to niema sprawy . pozdro
Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Åšcigacz.pl
) kup se 80 zarejestrowaną na 50 i wtedy bez prawka ) masz 26 latek to na dowodzie będziesz latał ))) mi zabrali prawko na 12 miesięcy to latam 80 zarejestrowaną na 50, co prawda dużo z tego nie wydusisz ale 100 spokojnie leci ))
Kawasaki Ninja ZX-10R 2006 rok
-
TroyaN1984 - Świeżak
a wiec tak... moj kumpel wiek 15 lat jeździ skuterkiem bez prawka(bez karty motorwerowej) i ostatnio wracamy ze zalotu i stoimy na stacji a tu dup policja podjechala do nas dokumenty itd... ja z 2 kumplami czysci wszystko git(prawie), a stanek nie mial karty i gdyby nie jego wujek policjant ktory był nieopodal na patrolu to by motor poszedł na lawecinke a on wywieziony do domy, wiec nei wiem czy jazda bez prawka ma sens, jak to sie mowi trafiłą kosa na kamien!
>>Suzuki RG80<<
>>Motorynka Pony 301<<
>>Motorynka Pony 301<<
- -Dżepetto-
- Świeżak
Re: jazda bez prawka
bartgt napisał(a):Witam wszystkich mam takie jedno pytanko chcialbym sie dowiedziec co mi grozi za jazde bez prawka.Chcem sobie kupic a w sumie zamienic aprilie 125 af furura co mi grozi za jazde bez prawka jezeli motorek bedzie oplacony i bedzie miel wszystko z papierami git a mam 26 lat i narazie mnie niestac na prawko ale zamiezam je zrobic.pozdrawiam bart gt.
Temat zablokowałem, bo już taki sam jest. Bartgt, poczytaj forum, zanim zaczniesz pisać, a szczególnie to: viewtopic.php?t=3
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości