Przez ile mozna jeżdzić w Pl na zagranicznych blachach?
• Strona 1 z 1
Przez ile mozna jeżdzić w Pl na zagranicznych blachach?
Witam
Mam takie pytanie przez jaki okres czasu od dnia zakupu moto można jeżdzić w Polsce na obcych blachach?
Czy mogę mieć problemy podczas kontroli drogowej jeśli będę poruszał się moto na obcych blachach, będzie zrobiony polski przegląd i wykupione polskie ubezpieczenie miesięczne tzw graniczne czy jakoś tak?
Mam takie pytanie przez jaki okres czasu od dnia zakupu moto można jeżdzić w Polsce na obcych blachach?
Czy mogę mieć problemy podczas kontroli drogowej jeśli będę poruszał się moto na obcych blachach, będzie zrobiony polski przegląd i wykupione polskie ubezpieczenie miesięczne tzw graniczne czy jakoś tak?
- biker22
- Świeżak
wg ostatnich inerpretacji możesz tak długo jeździć jak (opcje):
1. masz ważność tablicy (niektóre mają termin) - spotykane szczególnie przy katamaranach
2. masz ważność OC
1. masz ważność tablicy (niektóre mają termin) - spotykane szczególnie przy katamaranach
2. masz ważność OC
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości