Yamaha wr 125 x coś więcej o osiągach i mocy??
• Strona 1 z 1
Yamaha wr 125 x coś więcej o osiągach i mocy??
Witam,
niedawno zakupiłem Yamahe WR 125 w wersi X. czytałem na różnych forach i ogladałem filmiki ze jej v-max to ok 130 km/h. oczywiscie zaraz po kupnie musiałem ją przetestowac i okazało sie że nie idzie aż tyle max 110. czy mozliwe zeby miała jeszcze jakies blokady? np. na module? chce też troche w nią zainwestowac i wymienic na początku tłumik na jakiś sportowy. Moze ktos sie orientuje co by było najlepsze do tego modelu?
pozdrawiam
niedawno zakupiłem Yamahe WR 125 w wersi X. czytałem na różnych forach i ogladałem filmiki ze jej v-max to ok 130 km/h. oczywiscie zaraz po kupnie musiałem ją przetestowac i okazało sie że nie idzie aż tyle max 110. czy mozliwe zeby miała jeszcze jakies blokady? np. na module? chce też troche w nią zainwestowac i wymienic na początku tłumik na jakiś sportowy. Moze ktos sie orientuje co by było najlepsze do tego modelu?
pozdrawiam

- piter94
- Świeżak
ee jak leci 110 to blokad na pewno nie ma. 130 moze i wycisnie ale na innych przełozeniach
jak by była zablokowana to by pewnie do 80 km h sie wkręcała a potem by ją odcinało
na pewno tjuning pozwoli wydusic jeszcze wiecej
co do wydechu - kazdy poprawi. który najlepszy nie wiem. ale lepiej wziac to co sie taniej trafi
czasem mozna kupic uzywke w stanie idealnym za ułamek ceny sklepowej.

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Wiesz to zalezy ,jak widziales na filmikach to ludzie rozne sprzety maja ,zmieniony tlok,wydech,naped ,zebatki cokolwiek,ktos jest np lzejszy od Ciebie duzo ma na to wplyw
a jak jechales 110 a ktos tam 130 to nie jest tak zle ,jakbys jechal 100 a ktos 140 to juz slabiej 

- hans313
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości