prostowanie felg Wrocław
• Strona 1 z 1
prostowanie felg Wrocław
Witam,
zacząłem swój pierwszy sezon, jeżdżę na Hondzie CBF600.
Przy próbie wyważenia tylnego koła po wymianie opon wyszło, że felga jest lekko trafiona...
Macie może namiary na serwis prostujący felgi we Wrocławiu?
dzięki za pomoc.
am
zacząłem swój pierwszy sezon, jeżdżę na Hondzie CBF600.
Przy próbie wyważenia tylnego koła po wymianie opon wyszło, że felga jest lekko trafiona...
Macie może namiary na serwis prostujący felgi we Wrocławiu?
dzięki za pomoc.
am
- mlynarz78
- Świeżak
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
Ja ogarniałem ten temat we Wro i wiem ,że jest to lipna sprawa, lepiej opłaca się kupić coś prostego z używki.
Oddawałem przednią felgę do prostowania do 3 serwisów motocyklowych, w świdnicy, pod sobótką i w legnicy. Niestety dalej czuć bicie na kierownicy.
Jak chcesz to mogę dać Ci namiary na te warsztaty.We Wrocku z tego co wiem nikt się tego nie podejmuje, nawet znajomy który prostuje felgi samochodowe. Mam jeszcze numer do typa z okolic Lwówka śląskiego który prostuje ramy i przy okazji felgi, ale z tego co słyszałem grzeje je a potem wali młotem :/
Oddawałem przednią felgę do prostowania do 3 serwisów motocyklowych, w świdnicy, pod sobótką i w legnicy. Niestety dalej czuć bicie na kierownicy.
Jak chcesz to mogę dać Ci namiary na te warsztaty.We Wrocku z tego co wiem nikt się tego nie podejmuje, nawet znajomy który prostuje felgi samochodowe. Mam jeszcze numer do typa z okolic Lwówka śląskiego który prostuje ramy i przy okazji felgi, ale z tego co słyszałem grzeje je a potem wali młotem :/
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Skoro we Wrocku lipa to polecę Ci Krakowską firmę która zrobi Ci to naprawdę dobrze. Sam nie kozystałem z ich usług ale kilku znajomych tak i każdy zadowolony. Być może bawią się w zlecenia wysyłkowe.
http://www.felgi-naprawa.krakow.pl/oferta.php
Termin realizacji o tej porze roku pewnie minimum miesiąc-półtora.
http://www.felgi-naprawa.krakow.pl/oferta.php
Termin realizacji o tej porze roku pewnie minimum miesiąc-półtora.
2 x ZX6R
-
Repsol - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości