Kierownica Lucas
• Strona 1 z 1
Kierownica Lucas
Witam, stwierdziłem że nie leży mi seryjna kiera do Bandita 600s. Chcę założyć którąś z oferty Lucasa - czy ktoś mi doradzi jakie parametry porównać. Chodzi mi o lepsze czucie moto pewniejsze prowadzenie...
- papillion
- Świeżak
Miałem Bandita 600s z 2001 właśnie z kierownica Lucasa i powiem Ci, że jeżeli chodzi o pozycję to była porażka totalna. Do tego stopnia, że potem jak go sprzedałem i przesiadlem się na Ninje ZX6R z 2001 to było mi dużo wygodniej na niej niż na GSF-ce.
Zapewne na to wszystko składa się model kiery (Lucas ma kilka jak nie kilkadziesiąt w swojej oferice) oraz budowa kierowcy (ja jestem dosyć wysoki).
Jakbyś chciał, to podrzuć mi na Pw swojego e-maila, to podeślę Ci foty swojego Bandita z kierą Lucasa, bo gdzieś mam.
Zapewne na to wszystko składa się model kiery (Lucas ma kilka jak nie kilkadziesiąt w swojej oferice) oraz budowa kierowcy (ja jestem dosyć wysoki).
Jakbyś chciał, to podrzuć mi na Pw swojego e-maila, to podeślę Ci foty swojego Bandita z kierą Lucasa, bo gdzieś mam.
2 x ZX6R
-
Repsol - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości