Brak iskry, Suzuki TS
• Strona 1 z 1
Brak iskry, Suzuki TS
Witam, tak ja w temacie brak iskry suzuki ts.
Mam pytanko, mianowicie chodzi mi o to co mogło sie zepsuć cewka ta pod magnetem czy cewko moduł?? Byłem u mechanika i powiedział że to raczej cewka ta pod magnetem ale nie jest pewny, jak sprawdzic co poszło i czy elektryk to mozę sprawdzic?? I czy jak bym przewinąl ta cewke od nowa to czy cos by to dało.
Mam pytanko, mianowicie chodzi mi o to co mogło sie zepsuć cewka ta pod magnetem czy cewko moduł?? Byłem u mechanika i powiedział że to raczej cewka ta pod magnetem ale nie jest pewny, jak sprawdzic co poszło i czy elektryk to mozę sprawdzic?? I czy jak bym przewinąl ta cewke od nowa to czy cos by to dało.
- suzuki_TS
- Świeżak
elektryk sprawdzi ty nie ;P a pójść mogło to i to. mogła pójsc nawet głupia fajka, czy przewód wysokiego napięcia. oddaj do elektryka to moze ci sprawdzi. a jak chcesz sam
to wymieniaj po kolei wszystko 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
pytaj lepiej kogos w twoim miescie to ci od "ręki" zrobia
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Cewka zapłonowa będzie pasowała od każdego innego motocykla (no prawie każdego). Masz u siebie osobno moduł i cewke czy modułocewke? Jeżeli cewka jest zepsuta to wymień, szukaj na szrotach, allegro albo u pobliskiego handlarza chinczykami.
komar 2 biegi
->derbi vamos 50 fl ->derbi senda Bi3 80 ->kawasaki klx 650c ->Honda CB450s
->Kawasaki ZZR600e
"ZIEMIE RWIE"

->Kawasaki ZZR600e
"ZIEMIE RWIE"
- balchan1
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości