[S] spodnie modeka mesh mistral 2
• Strona 1 z 1
[S] spodnie modeka mesh mistral 2
Sprzedam spodnie Modeka mesh mistral .
Napisałem z miesiąc temu krótką recenzję na ścigaczu:
Rozmiar XS ale na mnie np są za duże więc najlepiej przymierzyć ewentualnie jak ktoś będzie zainteresowany to dokładne rozmiary i zdjęcia podeślę. Spodnie mają 2,5 miesiąca.
Wyglądają tak samo jak wyglądały w sklepie , zero skaz . Bylem i jestem z nich bardzo zadowolony ale są lekko przyduże co optycznie drażni mnie na maxa.
Co do ceny to wstępnie 320 zł ale możemy się pięknie dogadać
pisać na priv to podam numer czy coś .
Napisałem z miesiąc temu krótką recenzję na ścigaczu:
amahay napisał(a):Dobra ! Wreszcie się zebrałem na kolejną "recenzję".
Jak mówiłem tak uczyniłem : kupiłem nowe spodnie , oczywiście że z Modeki. Bardzo ufam tej firmie choć rzepy w ich ubraniach są fatalnej jakości. Nawet w najbliższym gronie znajomych mam przezwisko "modelka" przez pierwsze skojarzenie z napisami na moich motocyklowych ciuchach .
Wracając do tematu Kupiłem jakiś czas temu spodnie Modeki : Mesh Mistral 2. Pojeździłem w nich dużo przez ten czas i nie żałuję zakupu. Mimo ,że miałem wielki dylemat w sklepie bo to jednak spodnie bez membrany nieprzemakalnej to polecam bardzo ten model. Są ultralekkie , nosi się je jak jeansy , do tego opcja z odpinanymi nogawkami (na zlotach czy spotkaniach) REWELACJA ! do tego po odpięciu nogawek naprawdę design tych spodni jest rewelacyjny . Nie ma co o nich dużo pisać więc napiszę to tak :
Plusy:
-cena ! 390 zł za firmowe b.dobrej jakości spodnie
-lekkie jak jeansy
- bardzo przewiewne
-fajne kieszenie (jak w normalnych spodniach + na udach)
-ochraniacze na kolana i na biodra
-2 zamki do łączenia z kurtką
-regulacja rozmiaru wstępnego
Minusy:
-przemakalne (chociaż jechałem w nich dzisiaj w deszczu i w ogóle nie przemokły)
-trochę dziwnie odstają przy butach przez za krótki rzep na nogawce
-zamek który służy do odpięcia nogawek jest na wysokości baku i potrafi uwierać jak się jedzie długo i prosto gdy nogi przylegają do baku.
Faktem jest ,że na bardzo zimne dni mam down towny które są tak gorące że jajka już od dawna mam na twardo ale jak pod te założy się np termoaktywną bieliznę to wystarcza nawet przy 6 stopniach , poniżej jeszcze można założyć spodnie i też by było ok. Oddychalność spodni jest bardzo ważna .
Jak Macie jakieś pytania to pisać.
pzdr
Rozmiar XS ale na mnie np są za duże więc najlepiej przymierzyć ewentualnie jak ktoś będzie zainteresowany to dokładne rozmiary i zdjęcia podeślę. Spodnie mają 2,5 miesiąca.
Wyglądają tak samo jak wyglądały w sklepie , zero skaz . Bylem i jestem z nich bardzo zadowolony ale są lekko przyduże co optycznie drażni mnie na maxa.
Co do ceny to wstępnie 320 zł ale możemy się pięknie dogadać

pisać na priv to podam numer czy coś .
-
amahay - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości