Jak kupić motor?
• Strona 1 z 1
Jak kupić motor?
Witam !! Zastanawiałem się dzisiaj w sql. Jak bym kupił full crossa i by się okazało, że był kradziony co wtedy?? Bo jak motor nie ma dokumentów to skąd mam pewność, że motor jest z pewnych rąk? Nie daje mi to spokoju bo nie długo mam zamiar kupić full crossa. Nawet jak bym spisał umowę to policja zabierze mi motor i zostane bez niczego ?? Dobrze myśle może ktoś mi wytłumczyc?/
- mikozniak
- Świeżak
pewnie by zabrali jak by bylo pewne ze to ten ale tam tylko mozesz miec nr ramy spisany i silnika i tyle w fulach chyba jest
ale jakby go wystawil to pewnie ten ktos co mu ukradl jak by zobaczyl jechal do niego
ale nie wiem czy by udowodnil tak latwo ze kradziony
ale jakby go wystawil to pewnie ten ktos co mu ukradl jak by zobaczyl jechal do niego
ale nie wiem czy by udowodnil tak latwo ze kradziony
- barek253
- Mieszkaniec forum
jak kupujesz spisujesz normalnie umowe K-S. w papierach piszesz nr ramy i ew silnika. wtedy jak nawet dojdą że moto kradzione to ty nie zostaniesz bez niczego i na pewno nie bedzie podejrzenia że to ty ukradłes. tylko wszystko pójdzie na sprzedającego od którego kupiłes on bedzie sie tłumaczył itd... ja tez kiedys prawdopodobnie kupiłem łojony moto ;/ ale udało sie go sprzedac.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości