Wyrejestrowany motocykl z Niemiec.
• Strona 1 z 1
Wyrejestrowany motocykl z Niemiec.
Witam.
Szukam dla siebie motocykla i trafiłem na to ogłoszenie, w którym jest napisane:
"Motocykl ostatnie 4 lata nie uzywany , a wymeldowany jeszcze wczesniej bo w 2004 roku . Posiada duzy BRIEF i wymeldowanie ( wydawane do 2005 roku przy wyrejestrowaniu zamiast małego Briefu ) - przez co niektóre urzedy robią problem z rejestracją".
Czy tak jak pisze sprzedający nie powinno być problemu z zarejestrowaniem? Wiem, że mały brief jest niezbędny, ale czy może go zastąpić dokument wymeldowania? Proszę o odpowiedź!
Pozdrawiam.
Szukam dla siebie motocykla i trafiłem na to ogłoszenie, w którym jest napisane:
"Motocykl ostatnie 4 lata nie uzywany , a wymeldowany jeszcze wczesniej bo w 2004 roku . Posiada duzy BRIEF i wymeldowanie ( wydawane do 2005 roku przy wyrejestrowaniu zamiast małego Briefu ) - przez co niektóre urzedy robią problem z rejestracją".
Czy tak jak pisze sprzedający nie powinno być problemu z zarejestrowaniem? Wiem, że mały brief jest niezbędny, ale czy może go zastąpić dokument wymeldowania? Proszę o odpowiedź!
Pozdrawiam.
- maateeusz
- Świeżak
gdybyś zajrzał do podwieszonych tematów, to byś nie zakładał tego tematu
przeczytaj
viewtopic.php?t=56338
przeczytaj
viewtopic.php?t=56338
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
W roku 2010 znajomy zakupił motocykl z podobnymi dokumentami - nie udało się go zarejestrować, oddał go i na szczęście udało mu się odzyskać kasę.
Najlepiej zadzwonić do właściwego dla miejsca zameldowania Wydziału komunikacji w zasadzie tylko tam uzyskasz właściwą informację (czasami niektóre W.K. stosują inną interpretację tego samego przepisu).
Najlepiej zadzwonić do właściwego dla miejsca zameldowania Wydziału komunikacji w zasadzie tylko tam uzyskasz właściwą informację (czasami niektóre W.K. stosują inną interpretację tego samego przepisu).
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości