zamek błyskawiczny YKK do kombinezonu gdzie dostać ?
• Strona 1 z 1
zamek błyskawiczny YKK do kombinezonu gdzie dostać ?
Witam
sprawa wyglada nastepująco oderwałem początek zamka spinającego spodnie z kurtka w kombinezonie TSCHUL 737 rozmiar 56 macie pomysł skąd dobrać taki zamek firmy YKK oznaczenie 8VS długosc 95cm ?
na stronie firmy YKK dzi maja hurtowni nie czynna ale najprawdopodobniej trzeba zamawiac z chin i czekac ok miesiac :/
naprawa nie wchodzi w grę bylem w zakładzie rymarskim i kusnierskim i dupa chcialei mi 1 czesciowy kombi z tego zrobić:/
chciałbym dobrac taki sam zamek bo ta czesc wszyta w spodnei jesty dobra i jest wszyta w skore wiec jej wymiana jest mocno problematyczna a uszkodzona polowa zamka jest w kurtce i jest wszyta w material wiec wymiana tej polowy identycznego zamka zalatwilaby sprawe
ew moze ma ktoÅ› kurtkÄ™ po szlifie z takim zamkiem ( na tyle suwaka jest oznaczenie) to chetnie odkupie
macie jakieś pomysły co z tym można zrobić ???
sprawa wyglada nastepująco oderwałem początek zamka spinającego spodnie z kurtka w kombinezonie TSCHUL 737 rozmiar 56 macie pomysł skąd dobrać taki zamek firmy YKK oznaczenie 8VS długosc 95cm ?
na stronie firmy YKK dzi maja hurtowni nie czynna ale najprawdopodobniej trzeba zamawiac z chin i czekac ok miesiac :/
naprawa nie wchodzi w grę bylem w zakładzie rymarskim i kusnierskim i dupa chcialei mi 1 czesciowy kombi z tego zrobić:/
chciałbym dobrac taki sam zamek bo ta czesc wszyta w spodnei jesty dobra i jest wszyta w skore wiec jej wymiana jest mocno problematyczna a uszkodzona polowa zamka jest w kurtce i jest wszyta w material wiec wymiana tej polowy identycznego zamka zalatwilaby sprawe
ew moze ma ktoÅ› kurtkÄ™ po szlifie z takim zamkiem ( na tyle suwaka jest oznaczenie) to chetnie odkupie
macie jakieś pomysły co z tym można zrobić ???
-
mp1985 - Świeżak
Podłączam się do pytania. Szukam dokładnie tego samego zamka YKK 8VS do kombiaka Tschula. Na zamku jest tez napis VISLON.
Obleciałem parę dużych pasmanterii w Wawie i nie ma tych suwakó o tak grubej kostce.
W jednej pasmanterii naprowadzono mnie jak go szukać.
Jest to zamek <b>rozdzielczy</b>, firmy <b>YKK</b>, rozmiar <b>"8"</b>, typ <b>kostka</b>.
Polecono mi też żeby odezwać się do importera tych kombinezonów w Polsce.
Jakbyś dopadł te suwaki to daj znać, ja też ciągle szukam, więc będę informował jakby co.
Obleciałem parę dużych pasmanterii w Wawie i nie ma tych suwakó o tak grubej kostce.
W jednej pasmanterii naprowadzono mnie jak go szukać.
Jest to zamek <b>rozdzielczy</b>, firmy <b>YKK</b>, rozmiar <b>"8"</b>, typ <b>kostka</b>.
Polecono mi też żeby odezwać się do importera tych kombinezonów w Polsce.
Jakbyś dopadł te suwaki to daj znać, ja też ciągle szukam, więc będę informował jakby co.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
zamowiłem tu http://www.monika-b.pl/index.php?option ... &Itemid=31 niby w 2tyg ma byc u mnie zobaczymy
mozna tez na stronie producenta http://www.ykk.pl/index.php?page=cat&p=contact niestety tego modelu w PL nei produkuja i czas oczekiwania na zamowienie 5tyg
mozna tez na stronie producenta http://www.ykk.pl/index.php?page=cat&p=contact niestety tego modelu w PL nei produkuja i czas oczekiwania na zamowienie 5tyg
-
mp1985 - Świeżak
Ja szukałem tego zamka żeby spiąć ze sobą spodnie i kurtkę, szukałem, szukałem i dałem sobie spokój
Aż dziwne bo w większości ubrań jest właśnie ten zamek, ale jego samego dostać nigdzie niemożna.
Jakby ktoś ściągną zapas i sprzedawał na allegro to by mógł trochę zarobić

Jakby ktoś ściągną zapas i sprzedawał na allegro to by mógł trochę zarobić

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Podbiję temat, bo dotarł suwak. Nie mieli mojej długości na miejscu, więc zamawiali bezpośrednio z Japonii
Miał być miesiąc a minęło 3tyg i jest.
Długość co do milimetra jak w oryginale. Wygląd też taki sam.
Za suwak + przesyłka zapłaciłem 45zł, więc sam suwak około 30 zeta.
Śmiało mogę polecić.
http://www.monika-b.pl/index.php

Miał być miesiąc a minęło 3tyg i jest.
Długość co do milimetra jak w oryginale. Wygląd też taki sam.
Za suwak + przesyłka zapłaciłem 45zł, więc sam suwak około 30 zeta.
Śmiało mogę polecić.
http://www.monika-b.pl/index.php
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
OdgrzejÄ™ kotleta.
Mam dojście do firmy odzieżowej, w której używa się zamków YKK i potrafią niby wszystkie rodzaje sprowadzić. Nie pytałem sie o szczegóły, bo okazało się, że wszywam inne zamki, ale jakby ktoś chciał to moge się dopytać konkretniej, bo po wcześniejszych postach widzę, że jest kiepsko z dostępnością na naszym rynku. PW wystarczy, co jakis czas na forum zaglądam.
Mam dojście do firmy odzieżowej, w której używa się zamków YKK i potrafią niby wszystkie rodzaje sprowadzić. Nie pytałem sie o szczegóły, bo okazało się, że wszywam inne zamki, ale jakby ktoś chciał to moge się dopytać konkretniej, bo po wcześniejszych postach widzę, że jest kiepsko z dostępnością na naszym rynku. PW wystarczy, co jakis czas na forum zaglądam.
- unearth
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości