Zobacz wątek - zamek błyskawiczny YKK do kombinezonu gdzie dostać ?
NAS Analytics TAG

zamek błyskawiczny YKK do kombinezonu gdzie dostać ?

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

zamek błyskawiczny YKK do kombinezonu gdzie dostać ?

Postprzez mp1985 » 20/5/2011, 12:38

Witam

sprawa wyglada nastepująco oderwałem początek zamka spinającego spodnie z kurtka w kombinezonie TSCHUL 737 rozmiar 56 macie pomysł skąd dobrać taki zamek firmy YKK oznaczenie 8VS długosc 95cm ?

na stronie firmy YKK dzi maja hurtowni nie czynna ale najprawdopodobniej trzeba zamawiac z chin i czekac ok miesiac :/

naprawa nie wchodzi w grę bylem w zakładzie rymarskim i kusnierskim i dupa chcialei mi 1 czesciowy kombi z tego zrobić:/

chciałbym dobrac taki sam zamek bo ta czesc wszyta w spodnei jesty dobra i jest wszyta w skore wiec jej wymiana jest mocno problematyczna a uszkodzona polowa zamka jest w kurtce i jest wszyta w material wiec wymiana tej polowy identycznego zamka zalatwilaby sprawe

ew moze ma ktoÅ› kurtkÄ™ po szlifie z takim zamkiem ( na tyle suwaka jest oznaczenie) to chetnie odkupie

macie jakieś pomysły co z tym można zrobić ???
mp1985
Świeżak

Postprzez pogromnca » 20/5/2011, 13:54

Poszukaj po sklepach z akcesoriami krawieckimi...
Pisz po Polsku bo cie nie rozumiem.
Tak btw jak nie znajdziesz zamka to chyba lepiej wziąć pierwszy lepsz YKK i zmienić zamek w kurtcę i w spodniach.
pogromnca
Świeżak

Postprzez Vergon » 20/5/2011, 17:27

Podłączam się do pytania. Szukam dokładnie tego samego zamka YKK 8VS do kombiaka Tschula. Na zamku jest tez napis VISLON.
Obleciałem parę dużych pasmanterii w Wawie i nie ma tych suwakó o tak grubej kostce.
W jednej pasmanterii naprowadzono mnie jak go szukać.
Jest to zamek <b>rozdzielczy</b>, firmy <b>YKK</b>, rozmiar <b>"8"</b>, typ <b>kostka</b>.
Polecono mi też żeby odezwać się do importera tych kombinezonów w Polsce.
Jakbyś dopadł te suwaki to daj znać, ja też ciągle szukam, więc będę informował jakby co.
Vergon
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez pogromnca » 20/5/2011, 18:36

Ile używaliście to kombi?
pogromnca
Świeżak

Postprzez Vergon » 21/5/2011, 16:31

Mam je trzeci sezon, ale mi się suwak nie zepsuł. Jest mi potrzebny, ale nie na skutek uszkodzenia starego.
Vergon
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mp1985 » 23/5/2011, 14:02

zamowiłem tu http://www.monika-b.pl/index.php?option ... &Itemid=31 niby w 2tyg ma byc u mnie zobaczymy

mozna tez na stronie producenta http://www.ykk.pl/index.php?page=cat&p=contact niestety tego modelu w PL nei produkuja i czas oczekiwania na zamowienie 5tyg
mp1985
Świeżak

Postprzez Invi » 23/5/2011, 17:08

Ja szukałem tego zamka żeby spiąć ze sobą spodnie i kurtkę, szukałem, szukałem i dałem sobie spokój ;) Aż dziwne bo w większości ubrań jest właśnie ten zamek, ale jego samego dostać nigdzie niemożna.

Jakby ktoś ściągną zapas i sprzedawał na allegro to by mógł trochę zarobić :twisted:
Invi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Vergon » 17/6/2011, 18:48

Podbiję temat, bo dotarł suwak. Nie mieli mojej długości na miejscu, więc zamawiali bezpośrednio z Japonii :shock:
Miał być miesiąc a minęło 3tyg i jest.
Długość co do milimetra jak w oryginale. Wygląd też taki sam.
Za suwak + przesyłka zapłaciłem 45zł, więc sam suwak około 30 zeta.

Śmiało mogę polecić.
http://www.monika-b.pl/index.php
Vergon
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez unearth » 26/3/2013, 18:19

OdgrzejÄ™ kotleta.

Mam dojście do firmy odzieżowej, w której używa się zamków YKK i potrafią niby wszystkie rodzaje sprowadzić. Nie pytałem sie o szczegóły, bo okazało się, że wszywam inne zamki, ale jakby ktoś chciał to moge się dopytać konkretniej, bo po wcześniejszych postach widzę, że jest kiepsko z dostępnością na naszym rynku. PW wystarczy, co jakis czas na forum zaglądam.
unearth
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê