Polowa jezdzi bez prawka
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
ja póki co jeżdżę bez prawka, bo dopiero w maju kurs zaczynam. jeżdżę już od 7 lat prawie... ale nie wyjeżdżam raczej do centrum miasta. tak za miastem czy po osiedlu śmigam. jeżdżę zabytkiem, nie przekraczam 50 km/h, i normalnie ubrany jak motocyklista, także nie boję się za bardzo, że mnie zatrzymają. grunt to nie uciekać jak się widzi radiowóz... ale i tak nie popieram tego co robię. po prostu staram się spokojnie doczekać do prawka, ale jak widać nie zawsze to wychodzi.
1952 SHL M-04
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
- michael
- Bywalec
Wlasnie o tym mowilem, niestety czesto mlodzi ludzie mysa im akurat nic sie nie stanie i bedzie ok, a potem juz tylko moga probowac podzielic sie swoimi doswiadczeniami i przestrzegac innych a inni jak oni wczesniej wiedza lepiej...
BMW 328 0-160 16s masakra
.
Na wiosne: m3
;'
jednoslad ;p

Na wiosne: m3

jednoslad ;p
- timm
- Świeżak
harry89 napisał(a):paq napisał(a):Nie lubie slowa motocykl. Dla mnie to takie zbyt oficjalne! MOTOR to jest to co trzeba i slychac w tym slowie sile
"motor" to mowi babcia do swojego 5-letniego wnusia na spacerze, jak zobacza na ulicy motocykl

motocykl brzmi profesjonalnie motor- to jak ktoś wspomniał raczej określenie na slinik- np z rozmowy dwóch robotników- sprawdż bo chyba motor w spychaczu wysiadł
itp
co do prawka - wyżej jest dobrze napisane- konsekwencje poważne - po co sobie problem robić
chyba że na jakimś odludnym terenie.... ale wiemy- licho nie śpi- czasem na takim odludziu szybciej o tragedię niż na E7
MOTO-POWER
Poczuj tÄ… moc
Poczuj tÄ… moc
-
szybki99 - Świeżak
Moze jakies inne fajne okreslenie sa oprucz motoru i motocykla? No popiszcie sie wymyslcie cos albo powiedzcie jak nazywacie swoja maszyny. Ja np czasem mowie golarka (bo niezle goli jak przycisne:D)
Romet Ogar 49 -> WSK 125 -> MZ TS 150 -> MZ 250 -> HONDA HORNET 600 

-
paq - Świeżak
paq napisał(a):Moze jakies inne fajne okreslenie sa oprucz motoru i motocykla? No popiszcie sie wymyslcie cos albo powiedzcie jak nazywacie swoja maszyny. Ja np czasem mowie golarka (bo niezle goli jak przycisne:D)
mopek, fajfaks(moj kolega nazywa tak swojÄ… samorobe),motong,jednoslad
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
Kaja napisał(a):musiałam zapłacić za holowanie motocykla i parking policyjny 500 zł
mandat w wysokości 500 zł
i najadłam się wstydu
(wybierz sobie Kanibala jedną właściwą odp.)![]()
a mozna odsprzedac koperty?

a to jakas lapanka miasto/poza miastem czy jak to sie stalo ze takei historie?
normalnie jechalas czy "normalnie" jak na moto
-
kanibala - Świeżak
kurde tak czytam i co ludzie to inne opinie... pewnie temat walkowany ale....
- bez prawka ogolnie to wiadomo - kaplica
- bez kat.A ale powiedzmy z B przez kilka lat.... i tu klopot...
jedni twierdza ze "tylko" mandat (do 500pln?)
z drugie strony instruktor jazdy mowi ze to bzdura i powazne tarapaty....
- bez prawka ogolnie to wiadomo - kaplica
- bez kat.A ale powiedzmy z B przez kilka lat.... i tu klopot...
jedni twierdza ze "tylko" mandat (do 500pln?)
z drugie strony instruktor jazdy mowi ze to bzdura i powazne tarapaty....
-
kanibala - Świeżak
wydaje ci sie ze jestes niesmiertelny bo masz na rece klocek lego przycisniety gumka recepturka ktory jest twoim miedzygalaktycznymkomunikatorem

Przepraszam, ale nie moglem sie powstrzymac...
Skad sie biora takie czubki na tym bozym swiecie, skad takie pomysly w tej pustej glowie ?
Krab uciekaj - pewnie ze Cie nie zlapia - gorzej jak Ty kogos 'zlapiesz' podczas tej ucieczki i zostanie kaleka do konca zycia...
Takich jak Ty powinni od reki zamykac, albo kapcie z betonu i z mostu do wisly...
Pozdrawiam,
4est
4est
-
4est - Świeżak
Nigdy nie jeździłem bez prawka, ale mam zamier pojeździć czymś o większej pojemności po to zaby dobrze nauczyc sie panować nad motocyklem i bez problemu zdac na prawko.
-
czarek. - Świeżak
"Krab" masz jakis motocykl?? ile ty masz wogole lat bo z tego co czytam to raczej małonaście... nie martw sie kiedys zmadrzejesz... moze 

------->> GPX 600
------>> GSXR 750 SRAD
------->> GSXR 600 K1
"moge przedawkowac zycie co prowadzi do smierci..."
------>> GSXR 750 SRAD
------->> GSXR 600 K1
"moge przedawkowac zycie co prowadzi do smierci..."
- qbas118
- Świeżak
Krab to klasyczny przyklad dziecka NEO...[/quote]
Polowa tajniakow jezdzi poldkami.
A sparwa dotyczaca tablic. Jak jezdziesz na miasto powariowac to odczepiasz tablice to chyba normalne, a ja w crossie i tak nie mam.
Widze ze tutaj polowa ludzi moze cie tylko obrazic, a nie macie odpowiednich uzasadnien do tego co mowicie. Niektorzy z tad sa na poziomie przedszkola
Polowa tajniakow jezdzi poldkami.
A sparwa dotyczaca tablic. Jak jezdziesz na miasto powariowac to odczepiasz tablice to chyba normalne, a ja w crossie i tak nie mam.
Widze ze tutaj polowa ludzi moze cie tylko obrazic, a nie macie odpowiednich uzasadnien do tego co mowicie. Niektorzy z tad sa na poziomie przedszkola
Motocross!
Krab
Krab
- Krab
- Świeżak
Krab napisał(a):Myslicie ze policja was dogoni poldkiem? xD
Hmm, przypadek 3 lata temu, jak to chłopaczek dostał motor na 18-ste urodziny (BMW 1150R) i uciekając przed kontrolą zaliczył dzwona w auto a potem jego ptasi mozdżek znalazł sie na krawężniku.
Dogonili ?, dogonili ! tylko że trupa.
Wiec jak jestes na tyle głupi i bezmyślny żeby stwarzać niebezpieczenstwo to sie goń z niebieskimi dalej, nie masz sie czym chwalić, jestes przykładem głupoty. Przez takich jak ty nazywaja nas dawcami nerek albo pierd.... .
VOLVO FH12 Globtrotter
-
misiek_zx6r1 - Świeżak
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości