Zobacz wątek - pytanie o szybkę w FZ1 N oraz prośba
NAS Analytics TAG

pytanie o szybkę w FZ1 N oraz prośba

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

pytanie o szybkę w FZ1 N oraz prośba

Postprzez chopingorzow » 15/5/2011, 09:53

Witam wszystkich. Nie wiem, dlaczego mojego pierwszego postu nie widać i piszę po raz drugi.

Mam pytanie do użytkowników Yamaha FZ 1 N, którzy jeździli najpierw bez żadnej owiewki a później zamontowali malutkÄ… szybkÄ™ takÄ… jak np. ta: http://allegro.pl/yamaha-fz1-fz-1-szyba ... 76175.html Dużo takie coÅ› daje? „Moto” w mieÅ›cie sprawuje siÄ™ Å›wietnie, ale za miastem jak odkrÄ™ci siÄ™ mocnej manetkÄ™ gazu to Å›ciÄ…ga z siedzenia a znajomi Å›miejÄ… siÄ™, że chowam siÄ™ za lusterkami :)

Mam jeszcze prośbę: jakby, ktoś posiadał instrukcję obsługi do FZ1 2006- w języku polskim w jakieś wersji elektronicznej to proszę o przesłanie. Mam jedynie w języku angielskim a na sieci nie mogę znaleźć w języku polskim :)

Z góry dziękuję

Grzegorz
chopingorzow
Świeżak

Postprzez KUTEL » 10/6/2011, 07:57

Ja mam założona owiewke z Puiga. Wbrew pozorom - daje dużo. Dobra inwestycja. Co prawda 220 jedzie się ciężko ale 150-160 całkowicie znośnie. Uderzenie powietrza jest,lecz wyżej. Na upartego można schować głowę za szybą. Wtedy kark tak nie napierdziela.
KUTEL
Świeżak

Postprzez chopingorzow » 10/6/2011, 10:23

dzięki sliczne za odpowiedz. Zdziwiony jestem, że tak mało wypowiedzi. Zamówiłem kilka dni temu własnie szybkę puig dedykowaną do FZ1N. Ma przyjsc po 20 czerwca. Gdyby kogoś interesowało czy coś daję to można zapytać na początku lipca- pewnie już jakąs opinię będę miał wyrobioną
chopingorzow
Świeżak

Postprzez Patrish » 10/6/2011, 21:15

Witam, posiadam FZ1N i wlasnie mam plan kupic szybke z PUIG-a, gadalem z pewnym gosciem co posiada FZta z taka szybka i mowi ze bardzo duzo daje mu ta szybka. Tak jak pisze KUTEL uderzenie powietrza jest wyzej. Lecz no wiadomo przy wiekszych predkosciahc ponad 2 paki jak lecisz to musisz sie schowac za nia, chodz ja na swoim lecialem kawalek z duza predkoscia no ale dlugo tak nie wytrzymiesz zawsze ta szybka cos tam da. Jak bedziesz mial juz zamontowana u siebie szybke to daj znac i wypowiedz sie. :) Pozdr.
Patrish
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê