Dzwignia hamulca noznego
• Strona 1 z 1
Dzwignia hamulca noznego
siema, od miesiaca walcze tzn szukam dzwigni hamulca noznego, motorek to honda cbr 1000rr z 06r, dzwignie mam zlamana i nigdzie nie moge kupic uzywki, nowe tylko w oryginale, zamiennikow nie robia, kosz to 490zl wiec to przesada nowa odpada i teraz tak, do cbr 600 zamiennik kosztuje 120zl oczywiscie nie bedzie pasowal ale czy mozna to jakos dospawac do mojej zlamanej dzwigni czy zda to egzamin? a moze wie ktos gdzie taka uzywke mozna kupic, allegro juz przerylem kilka razy, nikt nie ma, ewentualnie znalazlem caly set ale to tez koszt 400zl, to tylko glupia dzwigienka 

-
sonycbr77 - Bywalec
a skoro sie złamała to nie masz obu elementów ? mysle ze dało by rade zespawac i przynajmniej narazie latac póki nie dopatrzysz sie jakiejs uzywki samej albo zamiennika :d
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
no wlasnie nie mam drugiego kawalka w tym problem, juz taka kupilem i musze dosztukowac jakos teraz, uzywki szukam caly czas ale naprawde ciezko, nikt nie ma, schodza jak swieze buleczki, a zamiennikow nie robia juz dzwonilem do kilku sklepow, dziwne do innych hond robia a do tego modelu nie bez sensu
-
sonycbr77 - Bywalec
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
dzieki Vergon, chyba jedyna dzwignia na allegro a koles w kulki leci, dodzwonilem sie wkoncu, mial sprawdzic w ciagu godziny oddzwonic a teraz caly dzien juz nie odbiera ani nawet nie odpisze smsa czy ma ta dzwignie czy nie tak mu zalezy na sprzedazy, chociaz by napisal ze nie ma ech trzeba dalej szukac
-
sonycbr77 - Bywalec
Szukaj rozbitych szpeji sprzedawanych na części,ja zawsze tak robię jak mi się pomysły kończą.
Albo dzwoń do sprzedających, którzy mają dużo gratów i pytaj czy nie mają tego co Cie interesuje.
Albo dzwoń do sprzedających, którzy mają dużo gratów i pytaj czy nie mają tego co Cie interesuje.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
- snajper1991
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości