Suzuki GSX 600F- Na pierwsze moto??
• Strona 1 z 1
Suzuki GSX 600F- Na pierwsze moto??
Witam,
Mam opcję kupić od zaufanej osoby Suzuki GSX600F
rok produkcji - 1996,
przebieg - 36000km,
moc - 86KM.
Nowe świece, kable, akumulator, olej.
Na oponach zrobione ok 500 - 800 km także też praktycznie nówki.
Motocyklu chcę głównie używać do jazdy po mieście, ale również na wycieczki poza miasto. Mam od kilku lat prawo jazdy kat. B i ani jednej stłuczki więc myślę że jestem dosyć rozsądnym człowiekiem, nie zależy mi na łamaniu rekordów prędkości- Bardziej na dynamicznej, ale rozsądnej jeździe i przyjemności.
Pytanie jednak brzmi: Czy taki motocykl to dobry wybór na 1 moto??
Dodam, że mam 175cm wzrostu, i ważę 70kg
Mam opcję kupić od zaufanej osoby Suzuki GSX600F
rok produkcji - 1996,
przebieg - 36000km,
moc - 86KM.
Nowe świece, kable, akumulator, olej.
Na oponach zrobione ok 500 - 800 km także też praktycznie nówki.
Motocyklu chcę głównie używać do jazdy po mieście, ale również na wycieczki poza miasto. Mam od kilku lat prawo jazdy kat. B i ani jednej stłuczki więc myślę że jestem dosyć rozsądnym człowiekiem, nie zależy mi na łamaniu rekordów prędkości- Bardziej na dynamicznej, ale rozsądnej jeździe i przyjemności.
Pytanie jednak brzmi: Czy taki motocykl to dobry wybór na 1 moto??
Dodam, że mam 175cm wzrostu, i ważę 70kg
- AAdamczyk
- Świeżak
Masz już jakieś doświadczenie z motocyklami? Jeśli żadnego to moim zdaniem może być troszkę za mocne, będzie ci brakowało odpowiedniej techniki. Wtedy może lepiej kupić coś słabszego, lżejszego. Załapać doświadczenia i za rok-dwa zmienić sprzęt? Jeśli jednak masz już jakieś doświadczenie to śmiało. Charakterystyka silnika jest przewidywalna i używając głowy powinieneś ogarnąć.
Odpowiedz sobie szczerze jak oceniasz swoje umiejętności i czy wg. ciebie wystarczą na te moto.
Zaraz ktoś się odezwie, że to tylko 600,że tylko 86 KM, że on zaczynał od sportowego litra i żyje, ale..... oni to nie ty, a na winklach dobry rajder objechał by część z nich jakąś 500-tką
Odpowiedz sobie szczerze jak oceniasz swoje umiejętności i czy wg. ciebie wystarczą na te moto.
Zaraz ktoś się odezwie, że to tylko 600,że tylko 86 KM, że on zaczynał od sportowego litra i żyje, ale..... oni to nie ty, a na winklach dobry rajder objechał by część z nich jakąś 500-tką

- maxter
- Świeżak
gsx jest spox
jak dobry stan to bierz.
ogolnie to wdzieczny motocykl.
pamietaj ze to ty dawkujesz moc nie motor.
dasz rade;)
ogolnie to wdzieczny motocykl.
pamietaj ze to ty dawkujesz moc nie motor.
dasz rade;)
Motocykle to nie styl zycia, to stan umyslu...
- motomc
- Świeżak
Moim pierwszym motocyklem był właśnie suzuki gsx 600f . Myślę, że dla niedoświadczonego kierowcy moc 86 km może na początku dostarczyć dużej dawki adrenaliny. Jest to maszyna do opanowania. Trochę oleju w głowie i dasz radę.
-
mognilwo - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości