OC.. Gdzie najtaniej?
• Strona 1 z 1
OC.. Gdzie najtaniej?
Witam.
Nie wiedziałem w sumie w którym dziale napisać więc postanowiłem tutaj.
Chciałbym się zapytać w jakim TU macie OC? Przy okazji możecie podać ile macie % zniżek oraz gdzie najtaniej? Jakie opinie o TU. Ciężko znaleźć OC dla moto, a jak się znajdzie coś to walną taką cenę, że aż szkoda patrzeć..
Pozdrawiam, Michał
Nie wiedziałem w sumie w którym dziale napisać więc postanowiłem tutaj.
Chciałbym się zapytać w jakim TU macie OC? Przy okazji możecie podać ile macie % zniżek oraz gdzie najtaniej? Jakie opinie o TU. Ciężko znaleźć OC dla moto, a jak się znajdzie coś to walną taką cenę, że aż szkoda patrzeć..
Pozdrawiam, Michał

-
luzaczyna - Świeżak
było o tym nie raz. wspólnie ustalilismy że najtaniej jest w PZU. na mojego kata 500 ccm i mam sam na siebie bez zadnych znizek ( niecałe 2 lata mam prawko) 300 zł
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
ja mam 60% zniżek
dzwoniłem do PZU to krzyknęli mi 134zł
w Link4 mam za 70zł
OC+NNW
PZU było tanie - to fakt, było, przez jakiś czas. Teraz zauważyłem, że znowu wracają do swoich poprzednich stawek.
dzwoniłem do PZU to krzyknęli mi 134zł
w Link4 mam za 70zł
OC+NNW
PZU było tanie - to fakt, było, przez jakiś czas. Teraz zauważyłem, że znowu wracają do swoich poprzednich stawek.
Hominum causa omne ius constitutum sit
- Hunti
- Świeżak
Ja w tym roku ( a nie posiadam zadnych znizek za wiek czy cos 23 lata mam i pierwszy to pojazd na MNIE) na siebie rejestrowalem i ubezpieczalem Bandziora 400 i zaplacilem w PZU za caly rok za OC i NW 290zł jakos
i to na raty mozna
takze nie jest tak tragicznie

- hans313
- Świeżak
dzwoniłem dziś do link4, PZU, i liberty direct więc podzielę się informacjami
nie mam zniżek, mam nadwyżkę za wiek itd. (ogólnie młody wiek pierwszy rejestrowany pojazd)
Link4: 230,20zł
PZU: 234zł
Liberty Direct: "...ehm Jeśli chodzi o motory to mamy bardzo nieatrakcyjną ofertę, ceny zaczynają się od 600zł"(jak to usłyszałem to padłem że telemarketer mnie zniechęca xD)
Z racji że do PZU mam 3 kroki to wolałem tam skoczyć bo widać że różnica między Link4 a PZU jest mała no i formalności mniej
nie mam zniżek, mam nadwyżkę za wiek itd. (ogólnie młody wiek pierwszy rejestrowany pojazd)
Link4: 230,20zł
PZU: 234zł
Liberty Direct: "...ehm Jeśli chodzi o motory to mamy bardzo nieatrakcyjną ofertę, ceny zaczynają się od 600zł"(jak to usłyszałem to padłem że telemarketer mnie zniechęca xD)
Z racji że do PZU mam 3 kroki to wolałem tam skoczyć bo widać że różnica między Link4 a PZU jest mała no i formalności mniej
- Kipisz
- Świeżak
ja poszedłem do HDI i pani mi powiedziała że jestem dawca i żebym szedł do PZU
kipisz a co masz za moto ? i ile masz lat ? bo ja mam 525 ccm 2 lata prawko 20 lat skonczone i płace ponad 300 zł ;/

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
kurde ciekawe czemu ja przepłacam
moze dla tego że pinda w urzędzie sie pomyliła i jak rejestrowałem siebie jako współwasciciela a ojca jako własciciela ( był nieobecny podczas rejestracji ) i sie pomyliła i wpisała nas odwrotnie ;/ moze dla tego płace cos dodatkowo... no nic wyszło jak wyszło i trzeba płacic

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
ja kupiłem w tym roku w PZU, a potem z czystej ciekawości zadzwoniłem do MTU bo mam tam ubezpieczony samochód i okazało się że jest jeszcze taniej (a w zeszłym roku nie chcieli w ogóle ubezpieczać motocykli)
-
wm10589 - Świeżak
Moto (1100 ccm) w Warcie - 132 zł. Warszawa, 32 lata, prawko kat. A od 1,5 roku, kat. B od 14 lat.
Skuter w Link4 - 67 zł.
Skuter w Link4 - 67 zł.
- kaktus79
- Świeżak
• Strona 1 z 1