ubezpieczenie motocykla darowizna
• Strona 1 z 1
ubezpieczenie motocykla darowizna
witam mam taki problem kupilem motocykl umowa jest na mnie vat 25 odebralem z urzedu skarbowego zrobilem przeglad i teraz mam isc do wydzialu komunikacji zrobic dowod i tablice i w tym tkiw problem musze miec OC a nie mam prawka,a jezdze od 15lat wiem wstyd,ale moj problem polega na tym,ze chcialem zrobic swojego ojca teraz wspolwlascicielem czy moge przed pojsciem do WK ojca wspolwlascicielem zeby miec tnacze oc ?
czy wystarczy zwykla umowa ze robie go wspolwlascicielem czy musze isc do US zeby wypelnic kolejny druczek
glownym celem tej operacji jest tansze oc
czy wystarczy zwykla umowa ze robie go wspolwlascicielem czy musze isc do US zeby wypelnic kolejny druczek
glownym celem tej operacji jest tansze oc

-
filipmoto2010 - Świeżak
nie potrzebujesz żadnej umowy
wypełniasz na miejscu w WK druk, zapłacisz bodaj 10 zł (mogli podwyższyć kwotę), na miejscu maszynowo dopiszą ojca do DR
wypełniasz na miejscu w WK druk, zapłacisz bodaj 10 zł (mogli podwyższyć kwotę), na miejscu maszynowo dopiszą ojca do DR
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości