iskrownik. Yamaha DT 80 LC2
• Strona 1 z 1
iskrownik. Yamaha DT 80 LC2
Witam Wszystkich.
Znalazłem na allegro iskrownik ( http://allegro.pl/stator-iskrownik-yamaha-dt-50-r-dtr-dt50r-am6-lc-i1565494857.html (otwórz link) ) i nie wiem czy będzie pasował do mojej Yamaszki. On jest na silnik AM6 a nie wiem właśnie jaki siedzi w Dt 80 Lc 2
Jak ktoś się zna na tych sprawach, to prosiłbym o odpowiedź
Pozdrawiam
Znalazłem na allegro iskrownik ( http://allegro.pl/stator-iskrownik-yamaha-dt-50-r-dtr-dt50r-am6-lc-i1565494857.html (otwórz link) ) i nie wiem czy będzie pasował do mojej Yamaszki. On jest na silnik AM6 a nie wiem właśnie jaki siedzi w Dt 80 Lc 2
Jak ktoś się zna na tych sprawach, to prosiłbym o odpowiedź

Pozdrawiam

- Krychael
- Świeżak
iskrownik nie koniecznie musi mieć wpływ w ładowanie akumulatora. równie dobrze moze byc to wina regulatora napięcia. który jest tanszy w zakupie i łatwiejszy do sprawdzenia
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
regulator napięcia mam nowy, bo kupowałem
a wiem ze alternator jest do " kitu " bo kumpel ( mechanik ) go oglądał i mówił że to właśnie to jest przyczyną. Ale właśnie nie wiem, czy ten iskrownik co wcześniej podałem, będzie pasował do mojego modelu Yamaszki

a wiem ze alternator jest do " kitu " bo kumpel ( mechanik ) go oglądał i mówił że to właśnie to jest przyczyną. Ale właśnie nie wiem, czy ten iskrownik co wcześniej podałem, będzie pasował do mojego modelu Yamaszki

- Krychael
- Świeżak
jak oglądał i stwierdził że jest na nic ? przeciez tego nie widac
raczej nie bedzie pasował ty masz jeszcze starszy model silnika.

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
oglądał, w sensie że tam sprawdzał czy jest przejście prądu itp. nie bierz mnie za słówka xD
Kumpel ma Aprilie RS i mówił że ma silnik AM6, a ten iskrownik pasuje i do jego i do DT, ale jak mówisz, że raczej nie będzie pasował to lipa troche, bo obszukałem różne strony i nie mogę znaleźć do DT'tek ;/
Kumpel ma Aprilie RS i mówił że ma silnik AM6, a ten iskrownik pasuje i do jego i do DT, ale jak mówisz, że raczej nie będzie pasował to lipa troche, bo obszukałem różne strony i nie mogę znaleźć do DT'tek ;/
Mini cross > Zumico Eos > Yamaha DT 80 LCII
- Krychael
- Świeżak
do RS moze pasowac jak tam tez AM6 ale ty nie masz am6 ty masz jeszcze stary model silnika
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości