[Aktualności] Dlaczego warto jeździć w odzieży...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Dlaczego warto jeździć w odzieży...
Dyskusja na temat: Dlaczego warto jeździć w odzieży motocyklowej
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Dlaczego warto jeździć w odzieży motocyklowej
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Dlaczego warto jeździć w odzieży motocyklowej
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
masakra!!! na prawde powinien ten filmik zobaczyć każdy który myśli że jego to nie spotka... podziwiam tą dziewczynę że wsiadła znowu na bike'a.... po takim szlifie większość ma traumę do końca życia, a ona dalej lata....miazga!!!<br><hr>kocu007
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Większość ma traumę do końca życia po szlifowaniu przez parę metrów? No weź przestań. Co do laski to trochę imponuje brakiem kompleksów, nie każda nakręciłaby filmik z bliznami w roli głównej.<br><hr>InviKomentatorzy napisał(a):masakra!!! na prawde powinien ten filmik zobaczyć każdy który myśli że jego to nie spotka... podziwiam tą dziewczynę że wsiadła znowu na bike'a.... po takim szlifie większość ma traumę do końca życia, a ona dalej lata....miazga!!!<br><hr>kocu007<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mi poradnik motocyklowy przemówił do rozsądku i mimo, że dosiadam choppera to kurtka i zbroja z żółwiem musi być, choć wiele osób mi odradzało to bo nie pasuje to do choppera i tym podobne opinie. W bliskiej przyszłości wymieniam kask z otwartego na integrala. Nie ważne czym jeździsz-bezpieczeństwo jest najważniejsze (byś po wypadku mógł/mogła szybciej dosiąść maszynę).
A tą dziewczynę podziwiam. Tylko szkoda że blizny zostaną. Grunt, że się nie załamała i wróciła to tego co lubi robić.<br><hr>tulik
A tą dziewczynę podziwiam. Tylko szkoda że blizny zostaną. Grunt, że się nie załamała i wróciła to tego co lubi robić.<br><hr>tulik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
parę metrów powiadasz....<br><hr>amidKomentatorzy napisał(a):masakra!!! na prawde powinien ten filmik zobaczyć każdy który myśli że jego to nie spotka... podziwiam tą dziewczynę że wsiadła znowu na bike'a.... po takim szlifie większość ma traumę do końca życia, a ona dalej lata....miazga!!!<br><hr>kocu007<br>Komentatorzy napisał(a):Większość ma traumę do końca życia po szlifowaniu przez parę metrów? No weź przestań. Co do laski to trochę imponuje brakiem kompleksów, nie każda nakręciłaby filmik z bliznami w roli głównej.<br><hr>Invi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
522 stopy=159,10 metrów<br><hr>tulikKomentatorzy napisał(a):masakra!!! na prawde powinien ten filmik zobaczyć każdy który myśli że jego to nie spotka... podziwiam tą dziewczynę że wsiadła znowu na bike'a.... po takim szlifie większość ma traumę do końca życia, a ona dalej lata....miazga!!!<br><hr>kocu007<br>Komentatorzy napisał(a):Większość ma traumę do końca życia po szlifowaniu przez parę metrów? No weź przestań. Co do laski to trochę imponuje brakiem kompleksów, nie każda nakręciłaby filmik z bliznami w roli głównej.<br><hr>Invi<br>Komentatorzy napisał(a):parę metrów powiadasz....<br><hr>amid<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W artykule pisało o kilkudziesięciu metrach. Ale nawet 150 nie powoduje jakiejś wydumanej traumy na całe życie tak jak piszesz. I żeby nie było zdarzyło mi się szlifować tyle, albo i nawet trochę więcejKomentatorzy napisał(a):masakra!!! na prawde powinien ten filmik zobaczyć każdy który myśli że jego to nie spotka... podziwiam tą dziewczynę że wsiadła znowu na bike'a.... po takim szlifie większość ma traumę do końca życia, a ona dalej lata....miazga!!!<br><hr>kocu007<br>Komentatorzy napisał(a):Większość ma traumę do końca życia po szlifowaniu przez parę metrów? No weź przestań. Co do laski to trochę imponuje brakiem kompleksów, nie każda nakręciłaby filmik z bliznami w roli głównej.<br><hr>Invi<br>Komentatorzy napisał(a):parę metrów powiadasz....<br><hr>amid<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
właśnie-kaleś prawde gada<br><hr>cb900Komentatorzy napisał(a):masakra!!! na prawde powinien ten filmik zobaczyć każdy który myśli że jego to nie spotka... podziwiam tą dziewczynę że wsiadła znowu na bike'a.... po takim szlifie większość ma traumę do końca życia, a ona dalej lata....miazga!!!<br><hr>kocu007<br>Komentatorzy napisał(a):Większość ma traumę do końca życia po szlifowaniu przez parę metrów? No weź przestań. Co do laski to trochę imponuje brakiem kompleksów, nie każda nakręciłaby filmik z bliznami w roli głównej.<br><hr>Invi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
MAM CHOPPERA I PODZIELAM TWOJA OPINIE CO DO BEZPIECZEŃSTWA W 100% A CO DO KASKU MAM KILKA NA POCZĄTKU JEŻDZIŁEM ORZESZKIEM ,PO TYM JAK OSA MI WLECIAŁ MIEDZY PASEK I UCHO WYJEBAWSZY GO NA PUŁKE ODRAZU,PÓZNIEJ JEZDZIŁEM OTWARTYM NOLANEM,ALE PO ESKAPADZIE 2000 KM LOS PODOBNY SPOTKAŁ W/W KASK OBECNIE JEŻDŻE NOLANEM AIR 43 CZYLI ZAMKNIETYM SUPER SPRAWA I KOMFORT O NIEBO LEPSZY<br><hr>ROBERT.BKomentatorzy napisał(a):Mi poradnik motocyklowy przemówił do rozsądku i mimo, że dosiadam choppera to kurtka i zbroja z żółwiem musi być, choć wiele osób mi odradzało to bo nie pasuje to do choppera i tym podobne opinie. W bliskiej przyszłości wymieniam kask z otwartego na integrala. Nie ważne czym jeździsz-bezpieczeństwo jest najważniejsze (byś po wypadku mógł/mogła szybciej dosiąść maszynę).
A tą dziewczynę podziwiam. Tylko szkoda że blizny zostaną. Grunt, że się nie załamała i wróciła to tego co lubi robić.<br><hr>tulik<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Moja opinia jest inna niż wielu motocyklistów,szczególnie w gronie moich znajomych, szalonych "moto funów" .
Uważam ,że wszystkie zabezpieczenia jakie się popularnie stosuje tak na dobrą sprawę nas nie chronią przed utratą zdrowia i życia, jedynie przy większym szczęściu przy upadku powodują,że skutki tego będą mniej inwazyjne .
Wielu kumpli zawierza się swojej kurteczce czy stroju . Śmieszy mnie niekiedy to i dyskusja z nimi nie ma sensu , gdyż uważają , iż dobry produkt dobrze chroni i ratuje życie z drugiej strony mnie to smuci bo to moja ekipa . Z naszej ekipy odpad jeden kozak, chyba największy szaleniec z tego co pamiętam . Odkąd pracuje w pogotowiu , przestał śmigać ścigaczem po zobaczeniu skutków upadków .<br><hr>me i me
Uważam ,że wszystkie zabezpieczenia jakie się popularnie stosuje tak na dobrą sprawę nas nie chronią przed utratą zdrowia i życia, jedynie przy większym szczęściu przy upadku powodują,że skutki tego będą mniej inwazyjne .
Wielu kumpli zawierza się swojej kurteczce czy stroju . Śmieszy mnie niekiedy to i dyskusja z nimi nie ma sensu , gdyż uważają , iż dobry produkt dobrze chroni i ratuje życie z drugiej strony mnie to smuci bo to moja ekipa . Z naszej ekipy odpad jeden kozak, chyba największy szaleniec z tego co pamiętam . Odkąd pracuje w pogotowiu , przestał śmigać ścigaczem po zobaczeniu skutków upadków .<br><hr>me i me
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Panowie i Panie, nie będziemy się sprzeczać i łapać kilka srok za ogon! Rozsądek rozsądkiem w czasie jazdy, ale zdarzają się sytuacje losowe--> niedzielny kierowca nie patrzący w lusterka, bo i po co--> więc czasem to naprawdę ratuje zycie! O jeździe bez kasku nie wspomnę-wersja dla jeźdzców bez głowy.Jazda bez odpowiedniej odzieży motocyklowej , to jak sex bez zabezpieczenia, zawsze jest ryzyko, czyż nie? Pozdro dla PBC! /Lenx/
<br><hr>Lady_Arkhonia

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Shit happens... Nikt jej nie kazał zapie.rdalać 120 na godzinę w podkoszulku. Takie prawienie morałów i robienie smętnych filmików o tych już doświadczonych po byle szlifie jest już po prostu nudne. Ja też w życiu miałem parę poważniejszych gleb (na szczęście nie zakończonych hospitalizacją) ale za to nie chodzę po ludziach i nie robię krucjaty "moto-gearowej". A co do blizn. I tak jest brzydka więc dla niej to bez znaczenia:D <br><hr>diax
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widzisz Kolego, bardzo się cieszę, że miałeś kilka gleb i nic Ci się nie stało. Ja miałem tylko jedną i gdybym miał pożądne buty do jazdy skończyłoby się na stłuczonym barku, a tak mam nogę uszkodzoną do końca życia. Więc rozumiem dziewczynę i się z nią zgadzam w 100%. Jeśli jej filmik uświadomi choć jednej osobie że warto dbać o swoje życie i zdrowie to było warto. Ludzi "brzydkich" jak ty nie warto przekonywać. Trzeba im współczuć. A tak na marginesie to w chwili wypadku dziewczyna jechała jako pasażer z prędkością 120mph czyli ok. 200km/h i ten "BYLE SZLIF" miał długość niespełna 160m.<br><hr>r2stKomentatorzy napisał(a):Shit happens... Nikt jej nie kazał zapie.rdalać 120 na godzinę w podkoszulku. Takie prawienie morałów i robienie smętnych filmików o tych już doświadczonych po byle szlifie jest już po prostu nudne. Ja też w życiu miałem parę poważniejszych gleb (na szczęście nie zakończonych hospitalizacją) ale za to nie chodzę po ludziach i nie robię krucjaty "moto-gearowej". A co do blizn. I tak jest brzydka więc dla niej to bez znaczenia:D <br><hr>diax<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Po pierwsze to nie jechała 120 km na godzinę, tylko 120 MIL na godzinę, a to już podchodzi prawie pod 2 setki km/h. Czytajcie Panowie ze zrozumieniemKomentatorzy napisał(a):Shit happens... Nikt jej nie kazał zapie.rdalać 120 na godzinę w podkoszulku. Takie prawienie morałów i robienie smętnych filmików o tych już doświadczonych po byle szlifie jest już po prostu nudne. Ja też w życiu miałem parę poważniejszych gleb (na szczęście nie zakończonych hospitalizacją) ale za to nie chodzę po ludziach i nie robię krucjaty "moto-gearowej". A co do blizn. I tak jest brzydka więc dla niej to bez znaczenia:D <br><hr>diax<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl