Pytanie odnośnie pojemności a nowego prawa jazdy.
• Strona 1 z 1
Pytanie odnośnie pojemności a nowego prawa jazdy.
Witam, mam pytanie. Otóż 2 styczniu 2013 roku nastąpi modernizacja prawa jazdy. Chodzi mi konkretnie o A2. Napisane jest że będzie ono obejmowało motocykle do 35 KW. I moje pytanie, czy posiadając takowe prawko bede mógł prowadzic Suzuki GS 500. ? Z tego co sprawdzałem niektóre modele sie mieszczą w tej granicy, lecz niektóre na allegro mają już 48 KM a to za dużo. czy policjant przymknie oko na różnice jednego konia mechanicznego? Jeżeli był już taki teamt to przepraszam, ale ja znaleźć go nie mogłem. Pozdrawiam 

Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
-
Tuniard - Świeżak
Tuniard a może byś tak popatrzył na dane katalogowe zamiast na cudowne parametry wypisywane na aukcjach allegro
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
właśnie o to chodzi że dane katalogowe tez różnią się od siebie w internecie i nie wiem od czego to zależy,..
EDIT: sprawdzałem dokładnie to jedne maja 35,10 KW, inne 33 KW, inne po prostu 35. dlatego właśnie chciałbym zapytać kogoś kto ma Gs'a i dowiedziec sie co on ma wbite w dowodzie. A 2 sprawa to jak to jest z odblokowaniem motocykla, lub ewentualnym jego zablokowaniem? oczywiscie tylko czysto teoretycznym zablokowanem
EDIT: sprawdzałem dokładnie to jedne maja 35,10 KW, inne 33 KW, inne po prostu 35. dlatego właśnie chciałbym zapytać kogoś kto ma Gs'a i dowiedziec sie co on ma wbite w dowodzie. A 2 sprawa to jak to jest z odblokowaniem motocykla, lub ewentualnym jego zablokowaniem? oczywiscie tylko czysto teoretycznym zablokowanem

Ostatnio edytowano 1/5/2011, 22:05 przez Tuniard, łącznie edytowano 1 raz
-
Tuniard - Świeżak
w dowodzie tez piszą co chcą ;/ mój kat waży niby 155 kg xd choc seryjnie ma 114 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
to ja juz nie wiem;/ dzięki chłopaki za odpowiedź, wszystko okaże się jak juz za rok bede mial swojego slicznego Gs'aaa
jeszcze raz dzięki i pozdrawiam, temat chyba do zamknięcia... 

-
Tuniard - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości