Cross z niemiec
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Cross z niemiec
Witam! Mam zamiar kupić crossa z Niemiec ale nie mogę znaleść strony internetowe z crossami wszędzie są enduro a crossa nie ma ;/
Jaka jest strona internetowa na której mogę znaleść taki motor i czy napewno z Niemiec może z jakiegoś innego kraju ?8)
Pozdrawiam
Jaka jest strona internetowa na której mogę znaleść taki motor i czy napewno z Niemiec może z jakiegoś innego kraju ?8)
Pozdrawiam
- oneal
- Świeżak
to masz problem....
radził bym wpierw nauczyc się czytac ze zrozumieniem i obsługi komputera, wyszukiwarki oraz języka co nieco oraz opanowania podstawowego nazewnictwa motocykli crossowych

radził bym wpierw nauczyc się czytac ze zrozumieniem i obsługi komputera, wyszukiwarki oraz języka co nieco oraz opanowania podstawowego nazewnictwa motocykli crossowych

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
crossy w niemczech są akurat dosyc drogie. z przyprowadzeniem na pewno bedzie cena na polskim poziomie. tylko że nie wiesz co kupujesz. fakt ze mozna kupic igiełki ale mozna kupic tez ładnie wygladajace padła. chyba że sam wybierzesz sie i obejrzysz. ja np kupiłem 2 a przymierzałem sie do kupna 3 motocykla w Anglii. wyszło mi niecałe 2/3 ceny tego co w PL.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
z tego co sie orientuje to tak. aczkolwiek z każdego miejsca na ziemi mozna dorwać igiełke za śmieszną kase
zwłaszcza z krajów gdzie no... lepiej sie powodzi. u nas kazdy racze chce tanio kupic, dobić i drożej sprzedac.

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 3 gości