Licznik do Yamahy Dt 50
• Strona 1 z 1
Licznik do Yamahy Dt 50
Witam wszystkich
.
Za kilka dni jadę kupić Yamahe Dt 50 r 2007r. Jedynym mankamentem jest brak w niej licznika. Chciałbym o jakieś propozycje fajnych liczników do tego motorka. Mogą być elektroniczne a mogą być zwykłe. A może jeśli ktoś ma licznik Koso używany w granicach 150 zł to prosze o wysłanie wiadomości na E-maila.
Wg. prosze o jakieś linki liczników
P.S. Nie dysponuje dużym budżetem , bo tylko ok. 170 zł
.

Za kilka dni jadę kupić Yamahe Dt 50 r 2007r. Jedynym mankamentem jest brak w niej licznika. Chciałbym o jakieś propozycje fajnych liczników do tego motorka. Mogą być elektroniczne a mogą być zwykłe. A może jeśli ktoś ma licznik Koso używany w granicach 150 zł to prosze o wysłanie wiadomości na E-maila.
Wg. prosze o jakieś linki liczników
P.S. Nie dysponuje dużym budżetem , bo tylko ok. 170 zł

- kozbi
- Świeżak
szukaj co sie trafi na allegro
moze akurat cos
mozesz tez sie rozejrzeć za licznikiem rowerowym 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
tak,
licznk koso za 919.19 (http://allegro.pl/licznik-uniwersalny-k ... 17116.html)
juz ci ktos sprzeda uzywke za 150zł chyba rozwaloną i to dosc ostro albo sam wyświetlacz
licznk koso za 919.19 (http://allegro.pl/licznik-uniwersalny-k ... 17116.html)
juz ci ktos sprzeda uzywke za 150zł chyba rozwaloną i to dosc ostro albo sam wyświetlacz
- tomera
- Stały bywalec
tomera? za 150zł kupować rozwalony licznik?
Kupuj rowerowy, jakaś sigma czy coś, i to kupisz za grosze a potrzyma dłuuugo, bateria można powiedzieć wieczna, ja mam z 4 lata, wcześniej na rowerze, rok na moto, jak nie działa to podświetla godzine non stop, do tej pory bateria trzyma:)
Kolejny atut to dokładny pomiar prędkości, ustawiasz do koła, pokazuje wręcz z dokładnością do 1km/h, a te na ślimakach na ogół przekłamują o ok 10km/h
Kupuj rowerowy, jakaś sigma czy coś, i to kupisz za grosze a potrzyma dłuuugo, bateria można powiedzieć wieczna, ja mam z 4 lata, wcześniej na rowerze, rok na moto, jak nie działa to podświetla godzine non stop, do tej pory bateria trzyma:)
Kolejny atut to dokładny pomiar prędkości, ustawiasz do koła, pokazuje wręcz z dokładnością do 1km/h, a te na ślimakach na ogół przekłamują o ok 10km/h
- magik2208
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości