Jaki sportowy motor do 125ccm ?
• Strona 1 z 1
Jaki sportowy motor do 125ccm ?
Witam, mam problem nie wiem jaki motor kupić do poj. 125ccm mam około 1.70 cm wzrostu i ponad 100 kg moze nawet wiecej więc jestem cieżki ! myślałem nad Hondą CBR ale ona jest mała i jak na moją wage to chyba o wiele za mały i dodam ze nie chcę mulić nią 100 km po prostej
zastanawiam sie nad Hondą NSR jest duża i szybka jak na 125 cm a ja jestem bardzo ciezki wiec chyba była by dobra
jak myslicie ?
na moto moge wydać max 5 tyś
jeśli czegos nie napisałem lub cos napisałem zle to piszcie dodam/poprawie
Czekam na odp : )

zastanawiam sie nad Hondą NSR jest duża i szybka jak na 125 cm a ja jestem bardzo ciezki wiec chyba była by dobra
jak myslicie ?
na moto moge wydać max 5 tyś
jeśli czegos nie napisałem lub cos napisałem zle to piszcie dodam/poprawie
Czekam na odp : )
Ostatnio edytowano 30/4/2011, 18:46 przez Maxi_333, łącznie edytowano 1 raz
- Maxi_333
- Świeżak
Ja polecam mito 125 badz rs 125, z nsr to wiekszosc stare zajechane padla i ciezko kupic cos w ladnym stanie.Na mito twoj wzrost bedzie idealny.
Ps wez sie za siebie i schudnij jakas silka dietka i wsio bo ciezko bedzie Ci nauczyc sie jezdzic na winklach szczegolnie gdzie masz pare zakretow pod rzad i musisz sie przerzucac z jednej na druga strone.
Ps wez sie za siebie i schudnij jakas silka dietka i wsio bo ciezko bedzie Ci nauczyc sie jezdzic na winklach szczegolnie gdzie masz pare zakretow pod rzad i musisz sie przerzucac z jednej na druga strone.
- Kicaj.
- Świeżak
Kicaj. napisał(a):Ja polecam mito 125 badz rs 125, z nsr to wiekszosc stare zajechane padla i ciezko kupic cos w ladnym stanie.Na mito twoj wzrost bedzie idealny.
a ja przeciwnie,
rs to wlasnie wiekszosc zajechane padła...w tej cenie...
a za jakies 4k wyrwiesz juz jakas fajna nsr w miare dobrym stanie i bedzie kasa na transport,
PS nie mówie ze rs to zly moto, ale czesto tak jest jak wyzej napisalem
- tomera
- Stały bywalec
- Sharp52vol
- Świeżak
Na każdym z tych moto bedziesz wygladal jak bys na psie siedzial.Szukaj TDR125,Pegaso 125 lub varadero 125.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości