Renowacja kasku
• Strona 1 z 1
Renowacja kasku
Witam
Dostałem fajny kask otwarty Lazera lecz jest on trochę zaniedbany a mianowiście wewnętrzna część jest postrzępiona i trochę zniszczona.
Mam pytanie czy istnieje jakaś firma która zajmuje się odnową wewnętrznej części kasku, (wymiana gąbek materiału )
z zewnątrz kask jest porysowany lecz to nie problem została mi farba po malowaniu motocykla i pomaluje kask na taki kolor.
Dostałem fajny kask otwarty Lazera lecz jest on trochę zaniedbany a mianowiście wewnętrzna część jest postrzępiona i trochę zniszczona.
Mam pytanie czy istnieje jakaś firma która zajmuje się odnową wewnętrznej części kasku, (wymiana gąbek materiału )
z zewnątrz kask jest porysowany lecz to nie problem została mi farba po malowaniu motocykla i pomaluje kask na taki kolor.
- suchyqwe
- Świeżak
Nie lepiej kupić nowy kask? Ja bym tam nie kombinował z malowaniem i odnawianiem wnętrza. Nigdy nie wiadomo jak plastik zareaguje na takie zwykłe lakiery, czy nie osłabi to jego właściwości. A co do wymiany wnętrza to też pewnie tanio nie będzie, skoro całą wyściółkę trzeba poprawić. Naprawdę wart takiego zachodu jest ten kask?
Rieju RRX 70
-
Dr_Acula - Świeżak
takiego już nie dostanę nigdzie jest to Lazer całkowicie otwarty bez szybki nawet... nie moge nigdzie takiego znaleźć a ten jest dobry bo jest mały i zawsze mogę go wziąć ze sobą jako drugi.
Nie przereaguje lakier z plastikiem podkłady nigdy z plastikiem nie przereagują.
Nie przereaguje lakier z plastikiem podkłady nigdy z plastikiem nie przereagują.
- suchyqwe
- Świeżak
A AGV Bali... AGV ma skorupy jak Lazer lub w druga strone... otwarty kaskk AGV Bali.
Wymiana srodka tylko wtedy jak srodek jest wyjmowany a tak to du..a jasia.
Wymiana srodka tylko wtedy jak srodek jest wyjmowany a tak to du..a jasia.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości