bicie kierownicy (jakby pulsacyjne hamowanie) w SRAD 600
• Strona 1 z 1
bicie kierownicy (jakby pulsacyjne hamowanie) w SRAD 600
Witam,
Czy ktos z was mial w swoim moto taki problem? Podczas hamowania przednim hamulcem motor hamuje jakby pulsacyjnie, uczucie jakby hamulec lapal i nie lapal na przemian. Podczas jazdy nie czuje zadnego bicia kierownicy ani nie sciaga, tarcze tez sie nie grzeja, klocki niedawno wymieniane co to moze byc?
Czy ktos z was mial w swoim moto taki problem? Podczas hamowania przednim hamulcem motor hamuje jakby pulsacyjnie, uczucie jakby hamulec lapal i nie lapal na przemian. Podczas jazdy nie czuje zadnego bicia kierownicy ani nie sciaga, tarcze tez sie nie grzeja, klocki niedawno wymieniane co to moze byc?
GSXR-600 2000r
- Ruffus
- Świeżak
krzywe tarcze
norma. tez tak kiedys miałem. tarcza delikatnie krzywa i podczas naciskania klamki delikatnie czułem własnie pulsacyjne hamowanie i falowała tez klamka.

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
nie wiem czy sie ich przypadkiem po prostu nie prostuje. nie chce tutaj głupot siać wiec jc poprawcie ale nie wiem czy jakimiś prasami sie ich nie prostuje. cos kiedys mi sie obiło..
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
tokarza dobrego mam tylko czy jest sens toczyc, przy takich predkosciach przy hamowaniu one pewnie sie i tak wykrzywia wkoncu beda ciensze, mialem taki przypadek w aucie, tydzien bylo dobrze i znowu sie wykrzywily, w polonezach czy duzych fiatach sie toczylo bo nie bylo takich predkosci jak dzis, a niech kurde jeszcze peknie przy 200km/h chyba by bylo niewesolo
-
sonycbr77 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości