chinski mini cross - nie odpala
• Strona 1 z 1
chinski mini cross - nie odpala
witam. zakupiłem przez internet na allegro chińskiego mini cross'a. w aukcji było napisane że sprawny. brak kontaktu z sprzedającym a motorek nie pali. paliwo jest, iskra jest, z wydechu idzie dźwięk, ale nic po za tym. co może być tego przyczyną?
- denis8888
- Świeżak
słabe paliwo,
przebicie na swiecy,
ten cross to pewnie 4t wiec wez i sie rozpędz po równym i zapal na biegu o ile to ma skrzynie
pozostaje jeszcze zapaprany gaznik i filtr ewentualnie taka czesc mogla zasniedziec w gazniku,
wykrec gaznik i odkrec pokrywe komory i zobacz czy plywaki luzno lataja tzn w miare rozsadku
przebicie na swiecy,
ten cross to pewnie 4t wiec wez i sie rozpędz po równym i zapal na biegu o ile to ma skrzynie
pozostaje jeszcze zapaprany gaznik i filtr ewentualnie taka czesc mogla zasniedziec w gazniku,
wykrec gaznik i odkrec pokrywe komory i zobacz czy plywaki luzno lataja tzn w miare rozsadku
- tomera
- Stały bywalec
dokładnie przeczywsc cały dolot i powinno byc ok. widze nie tylko ty padło z allegro kupiłes
sam kupiłem chinczyka z dorżnietym silnikiem 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
to raczej nie gaznik bo ja mam taki sam problem i nie wiem o co chodzi. gaznik czyscilem i nie byl w ogole brudny ale jak go zpowrotem zalorzylam to zapilil i zgasl, i teraz juz nie zapala wydaje mi sie ze to cos z trokiem bo zanim zgasl to caly czas mulil i nie chcial jechac. wie ktos o co kaman??
- kukiel66
- Świeżak
1. edytuj posty a nie pisz drugiego pod spodem
2.Jaki byl sens zeby wyciagac temat z drogiej strony albo z samego dolu z pierwszej strony zeby tylko napisac sorki za bledy.
2.Jaki byl sens zeby wyciagac temat z drogiej strony albo z samego dolu z pierwszej strony zeby tylko napisac sorki za bledy.
Derbi Senda SM | http://www.youtube.com/watch?v=4H0w5DHh0w8
-
zarkanis96 - Świeżak
to moze źle czyściłAś gaźnik ? nie musi byc brudny wystarczy że dysze zapchane. z chinczykami nic nie wiadomo nigdy. moze zawory sie posypały. moze tłok ? zmierz cisnienie to bedziesz wiedziała czy to tłok. sprawdź luz zaworowy
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości