Zobacz wÄ…tek - jak to jest z tym pierwszym motocyklem
NAS Analytics TAG

jak to jest z tym pierwszym motocyklem

O wszystkim
_________

Postprzez lasere » 28/4/2011, 08:02

tak linczujcie ludzi na ss jedzie za szybko szaleniec bez wyobrazni , za wolno pre.cel ,szpaner itp moze nie kazdy ma ochote wsiadac na turystyka, nawet doswiadczony rider musi uwazac i miec szacunek do manetki
lasere
Świeżak

Postprzez Kula07 » 28/4/2011, 09:14

większość ludzi zaczynających od sportów i uważających, że ogarniają swoją maszynę bez większych problemów na krętej trasie objadą goście zaczynający od mniejszych pojemnościach tudzież jeżdżących na mniejszych pojemnościowo motocyklach,
i teraz niech tacy ludzie siÄ™ zastanowiÄ… czym to jest spowodowane?
tym, że goście jeżdżący na mniejszych pojemnościach jeżdżą nimi dłużej i są bardziej wprawieni-być może
czy tym, że po prostu łatwiej jest się nauczyć jeździć na słabszy motocyklu.

sam jeżdżąc 125 potrafiłem objechać gościa jadącego na nowym transalpie który zaczynał przygodę z moto na dragstarze
takich przykładów można wiele wymieniać.

do póki ludzie zaczynający od 600 nie zobaczą, że tak naprawdę mało umieją w dalszym ciągu będą uważać, że spoko 600 wcale nie jest straszna. tak jak kosiarka do trawy nie obetnie Ci łap do póki jej nie włączysz.
XR 400R | | Kula daje fula :D | | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0
Kula07
Stały bywalec

Postprzez mar111cin » 28/4/2011, 09:58

powiem tak, nie przeczytałem z tego tematu ani jednego zdania, bo mi się nawet nie chce.

Ale jak już się pokłócicie, jeden zacznie się wybierać do drugiego w celu przyswojenia argumentow i ogólnie zrobi się tutaj większy syf, to dajcie znać na PW, usunę temat :)

a tak to siÄ™ bawcie dobrze, bo za spokojnie ostatnio jest na forum, a temat jak zawsze na czasie xD
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez JÄ™drekZDW » 28/4/2011, 17:31

Dzisiaj do kuzyna przyjechal jego kumpel na R1 i powiedzial do kuzyna "no 600 na 1 moto Ci starczy " . Zapytalem go co mial przed R1 stwierdzil ze to jego 1 moto , natychmiast pojawił mi sie banan na japie :D On tez jakis zadowolony jakby dumny , zapytalem czy szlifa jakiegos mial mina nagle sie zmienila . W ciagu sezonu zgruzowal i odbudowal 4 razy R1 :)
sc33 FireBlade
JędrekZDW
Bywalec

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości

na górê