jak to jest z tym pierwszym motocyklem
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
większość ludzi zaczynających od sportów i uważających, że ogarniają swoją maszynę bez większych problemów na krętej trasie objadą goście zaczynający od mniejszych pojemnościach tudzież jeżdżących na mniejszych pojemnościowo motocyklach,
i teraz niech tacy ludzie siÄ™ zastanowiÄ… czym to jest spowodowane?
tym, że goście jeżdżący na mniejszych pojemnościach jeżdżą nimi dłużej i są bardziej wprawieni-być może
czy tym, że po prostu łatwiej jest się nauczyć jeździć na słabszy motocyklu.
sam jeżdżąc 125 potrafiłem objechać gościa jadącego na nowym transalpie który zaczynał przygodę z moto na dragstarze
takich przykładów można wiele wymieniać.
do póki ludzie zaczynający od 600 nie zobaczą, że tak naprawdę mało umieją w dalszym ciągu będą uważać, że spoko 600 wcale nie jest straszna. tak jak kosiarka do trawy nie obetnie Ci łap do póki jej nie włączysz.
i teraz niech tacy ludzie siÄ™ zastanowiÄ… czym to jest spowodowane?
tym, że goście jeżdżący na mniejszych pojemnościach jeżdżą nimi dłużej i są bardziej wprawieni-być może
czy tym, że po prostu łatwiej jest się nauczyć jeździć na słabszy motocyklu.
sam jeżdżąc 125 potrafiłem objechać gościa jadącego na nowym transalpie który zaczynał przygodę z moto na dragstarze
takich przykładów można wiele wymieniać.
do póki ludzie zaczynający od 600 nie zobaczą, że tak naprawdę mało umieją w dalszym ciągu będą uważać, że spoko 600 wcale nie jest straszna. tak jak kosiarka do trawy nie obetnie Ci łap do póki jej nie włączysz.
XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec
powiem tak, nie przeczytałem z tego tematu ani jednego zdania, bo mi się nawet nie chce.
Ale jak już się pokłócicie, jeden zacznie się wybierać do drugiego w celu przyswojenia argumentow i ogólnie zrobi się tutaj większy syf, to dajcie znać na PW, usunę temat
a tak to siÄ™ bawcie dobrze, bo za spokojnie ostatnio jest na forum, a temat jak zawsze na czasie xD
Ale jak już się pokłócicie, jeden zacznie się wybierać do drugiego w celu przyswojenia argumentow i ogólnie zrobi się tutaj większy syf, to dajcie znać na PW, usunę temat

a tak to siÄ™ bawcie dobrze, bo za spokojnie ostatnio jest na forum, a temat jak zawsze na czasie xD
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Dzisiaj do kuzyna przyjechal jego kumpel na R1 i powiedzial do kuzyna "no 600 na 1 moto Ci starczy " . Zapytalem go co mial przed R1 stwierdzil ze to jego 1 moto , natychmiast pojawił mi sie banan na japie
On tez jakis zadowolony jakby dumny , zapytalem czy szlifa jakiegos mial mina nagle sie zmienila . W ciagu sezonu zgruzowal i odbudowal 4 razy R1 

sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości