Czy oplaca sie wziasc tego simsona
• Strona 1 z 1
Czy oplaca sie wziasc tego simsona
Tak jak w temacie dotyczy simsona sr50 3b i to jest najubosza wersja czyli bez stacyjki kierunkowskazow i aklumatora ale ten simson w dobrym stanie i za jakies 800-900zl
Sprzedam skutera Soprano z silnikiem hondy dio wiecej info prosze o wyslanie wiadomosci 

- Slomyr
- Świeżak
głownie zalezy od stanu. jak igiełka to cena mysle nie jest najwieksza. gorzej jak to sypiacy sie stary trup to wtedy srednio sie opłaca. teraz w dobie chinskich tanich skuterków mało kto patrzy na simsonki ;/
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
bo mam rane z chinczyka ale silnik wsadzony od hondy dio z 88roku ale coraz gorzej mi juz leci nie tak jak kiedys i sie wkurzylem na skutera wole simsona niz jakis plastik ale nie jest w najgorszym stanie
Sprzedam skutera Soprano z silnikiem hondy dio wiecej info prosze o wyslanie wiadomosci 

- Slomyr
- Świeżak
ee wystarczy pewnie wymienic tłok za kilkadziesiat zł i bedzie ganiał jak nowy. ale jak chcesz simsona to kup takiego 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
dobre powiedziane simson zawsze bedzie dobry nie psuje sie moich 2 kumpli tym jedzi i tym simsonem mnie wypzredza ze nie wiem i sie nie psuja moze i stare ale dobre sa

- Slomyr
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości