Umowa bez mocy prawnej ?
• Strona 1 z 1
Umowa bez mocy prawnej ?
Witam, kupiłem motocykl od pewnej osoby "A" przy próbie rejestracji okazało się, że osoba "A" kupiła motocykl od osoby "B". Problem jest w tym, że osoba "B" była współwłaścicielem i do tego była nieletnia w momencie podpisania umowy, drugi współwłaściciel wyraził zgodę, bo to chyba jego syn. W umowie pojawiły się małe nieścisłości np numer domu był 68 a na drugiej 68a . Zarejestrowałem motocykl tydzień temu i jeżdżę na dowodzie tymczasowym i nie wiem czy zostanie mi wydany dowód na stałe, proszę o pomoc, bo nie chcę się wpakować w jakieś problemy, z góry dzięki.
- Matys21
- Świeżak
takie nieścisłości w niczym nie wadzą
masz na umowie również podpis opiekuna prawnego, co pod względem umowy KS stanowi również twoje zabezpieczenie
gdyby były jakiekolwiek wątpliwości WK nie przyjąłby dokumentów do przerejestrowania
masz na umowie również podpis opiekuna prawnego, co pod względem umowy KS stanowi również twoje zabezpieczenie
gdyby były jakiekolwiek wątpliwości WK nie przyjąłby dokumentów do przerejestrowania
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości