Wypłata z Funduszu Gwarancyjnego (UFG)
• Strona 1 z 1
Wypłata z Funduszu Gwarancyjnego (UFG)
Witam
Czy ktoś miał styczność z Funduszem Gwarancyjnym ?
Przyznali mi dany procent odszkodowania zgodziłem się na ugodę.
Zgodę na ugodę wysłałem w poniedziałek. Wie ktoś po jakim czasie kasa będzie na moim koncie ? Prawnik mi mówił że do tygodnia? Gdzieś też czytałem że mają 30 dni na to.
Proszę o podpowiedz.
Pozdrawiam
Czy ktoś miał styczność z Funduszem Gwarancyjnym ?
Przyznali mi dany procent odszkodowania zgodziłem się na ugodę.
Zgodę na ugodę wysłałem w poniedziałek. Wie ktoś po jakim czasie kasa będzie na moim koncie ? Prawnik mi mówił że do tygodnia? Gdzieś też czytałem że mają 30 dni na to.
Proszę o podpowiedz.
Pozdrawiam
CBR - CustomBikeRobson
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
-
Robson1903 - VIP Ścigacz.pl
źle czytałeś
fundusz gwarancyjny jeśli chodzi o samą kwestię terminu wypłaty działa w takich samych terminach jak TU, czyli 14 dni (ustawa o OC i UFG)
fundusz gwarancyjny jeśli chodzi o samą kwestię terminu wypłaty działa w takich samych terminach jak TU, czyli 14 dni (ustawa o OC i UFG)
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Super czyli max w następny poniedziałek mam
Dzięki MadCap

Dzięki MadCap

CBR - CustomBikeRobson
-
na Twoim mijscu nie cieszyłbym się
te 14 dni to jest okres od kiedy sprawa została przekazana do UFG i o ile nie wystąpią jakieś zawiłości wymagające sądowego orzeczenia (nie wspominałeś wcześniej, więc nie pisałem o tym, nie mniej należy o tym wspomnieć)
te 14 dni to jest okres od kiedy sprawa została przekazana do UFG i o ile nie wystąpią jakieś zawiłości wymagające sądowego orzeczenia (nie wspominałeś wcześniej, więc nie pisałem o tym, nie mniej należy o tym wspomnieć)
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Nie no ugode mi wysłali ja im odesłałem że się zgadzam. To było w poniedziałek. Kasa idzie do prawnika a od niego do mnie. Powiedzieli że powinno być do majówki. Mam nadzieję że się nie mylą. Bo musze moto skończyć do 15 Maja żeby hamownie za darmo pyknąć
Chce 180KM !!!! 

CBR - CustomBikeRobson
-
-
• Strona 1 z 1