Supermoto 50cc
• Strona 1 z 1
Supermoto 50cc
Witam mam kilka pytań ponieważ chcę sobie zakupić jegoś supermoto 50cc
Potrzebuję motocykl bardziej do jazdy po drogach (do szkoły i praktykę) i oto moje pytanie
1.czy tego typu motocykle są wytrzymałe chodzi mi czy się szybko psują przy w miarę normalnej jeździe?
2.na co zwracać uwagę przy kupnie ?
Jeśli mi się jeszcze jakieś pytania nasuną to napiszę w temacie.
Co myślicie o tym supermoto ?
http://allegro.pl/roxon-duel-sm-50-send ... 01591.html
Motocykl jest nie daleko mnie więc chętnie bym go sprawdził bo nie jest taki drogi tylko na co zwracać uwagę ? bo się na tym za bardzo nie znam
Potrzebuję motocykl bardziej do jazdy po drogach (do szkoły i praktykę) i oto moje pytanie
1.czy tego typu motocykle są wytrzymałe chodzi mi czy się szybko psują przy w miarę normalnej jeździe?
2.na co zwracać uwagę przy kupnie ?
Jeśli mi się jeszcze jakieś pytania nasuną to napiszę w temacie.
Co myślicie o tym supermoto ?
http://allegro.pl/roxon-duel-sm-50-send ... 01591.html
Motocykl jest nie daleko mnie więc chętnie bym go sprawdził bo nie jest taki drogi tylko na co zwracać uwagę ? bo się na tym za bardzo nie znam
- Jasiu33
- Świeżak
1) dla jednych szybko dla innych w ogóle... zalezy co masz na mysli. tłoczek wytrzymuje około 20 tyś km. wiec nie mało. pozatym jak zadbane to sie praktycznie nie psuje.
2) na wszystko. popatrz sobie bo nie raz było solidnie opisywane na co zwracac uwage.
tego motorka co podałeś raczej odradzam. widac że wiekszosc czesci jest znana (silnik zawieszenie ) ale ogólnie z niektórymi czesciami moze byc spory problem bo motocykl jest niespotykany w PL. lepiej poszukac yamahy dt, derbi senda, mbk, i innych bardziej markowych
2) na wszystko. popatrz sobie bo nie raz było solidnie opisywane na co zwracac uwage.
tego motorka co podałeś raczej odradzam. widac że wiekszosc czesci jest znana (silnik zawieszenie ) ale ogólnie z niektórymi czesciami moze byc spory problem bo motocykl jest niespotykany w PL. lepiej poszukac yamahy dt, derbi senda, mbk, i innych bardziej markowych
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
tak moc nie wiem ile i raczej nikt tego nie wie bo mało kto to mierzy. v max ? moje mbk wyciskało 115-120 km h z tym że przełozenia miałem źle dobrane i było to na 5 biegu bo na 6 miał za mało mocy. wiec wsadzenie mniejszej zebatki pozwoliło by zapiać 6 biegi mysle że te 120 km h dało by sie uzyskac sokojnie :d przy czym miałem zmieniony cylek, i inny wydech. spalanie ? 2.5-4.5 litra cos takiego. 2.5 litra ciezko bedzie utrzymac bo to raczej jazda pyrkanie średnio koło 3-3.5 pali.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości