[Kaski Schuberth] Schuberth C3 Lady - jak w Mercedesi
• Strona 1 z 1
[Kaski Schuberth] Schuberth C3 Lady - jak w Mercedesi
Dyskusja na temat: Schuberth C3 Lady - jak w Mercedesie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Schuberth C3 Lady - jak w Mercedesie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Schuberth C3 Lady - jak w Mercedesie
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Przepraszam ale tego się nie da czytać, dlaczego opis zwykłego kasku motocyklowego jest napisany jak podręcznik do filozofii? i to nie jest złośliwość, teksty autorki są po prostu zbyt "ą" i "ę" jak na taki portal. Przez taki opis pierwsza myśl czytelnika to "mój Boże co za dystyngowana paniusiunia to pisała?! nie lubię jej" i po 3 zdaniach kończy się czytanie. Uwielbiam teksty Bocza, Pana Piotra Jędrzejaka bo są pisane dla ludzi a ten chyba do wyższych sfer którzy nigdy nie wypowiedzieli przekleństwa. <br><hr>Sławek P
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Stary! Bo ten tekst jest dla KOBIET, nie dla LUDZI!Komentatorzy napisał(a):Przepraszam ale tego się nie da czytać, dlaczego opis zwykłego kasku motocyklowego jest napisany jak podręcznik do filozofii? i to nie jest złośliwość, teksty autorki są po prostu zbyt "ą" i "ę" jak na taki portal. Przez taki opis pierwsza myśl czytelnika to "mój Boże co za dystyngowana paniusiunia to pisała?! nie lubię jej" i po 3 zdaniach kończy się czytanie. Uwielbiam teksty Bocza, Pana Piotra Jędrzejaka bo są pisane dla ludzi a ten chyba do wyższych sfer którzy nigdy nie wypowiedzieli przekleństwa. <br><hr>Sławek P<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
true<br><hr>xpdKomentatorzy napisał(a):Przepraszam ale tego się nie da czytać, dlaczego opis zwykłego kasku motocyklowego jest napisany jak podręcznik do filozofii? i to nie jest złośliwość, teksty autorki są po prostu zbyt "ą" i "ę" jak na taki portal. Przez taki opis pierwsza myśl czytelnika to "mój Boże co za dystyngowana paniusiunia to pisała?! nie lubię jej" i po 3 zdaniach kończy się czytanie. Uwielbiam teksty Bocza, Pana Piotra Jędrzejaka bo są pisane dla ludzi a ten chyba do wyższych sfer którzy nigdy nie wypowiedzieli przekleństwa. <br><hr>Sławek P<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kolejny jelop na motocyklu. Nie tylko ludzie po podstawowce kupuja motocykle.<br><hr>Ave_jaKomentatorzy napisał(a):Przepraszam ale tego się nie da czytać, dlaczego opis zwykłego kasku motocyklowego jest napisany jak podręcznik do filozofii? i to nie jest złośliwość, teksty autorki są po prostu zbyt "ą" i "ę" jak na taki portal. Przez taki opis pierwsza myśl czytelnika to "mój Boże co za dystyngowana paniusiunia to pisała?! nie lubię jej" i po 3 zdaniach kończy się czytanie. Uwielbiam teksty Bocza, Pana Piotra Jędrzejaka bo są pisane dla ludzi a ten chyba do wyższych sfer którzy nigdy nie wypowiedzieli przekleństwa. <br><hr>Sławek P<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ocena testu należy do czytelników. Nie będę się zatem upierać czy tekst jest za długi, za nudny, czy też zbyt poprawnyKomentatorzy napisał(a):Przepraszam ale tego się nie da czytać, dlaczego opis zwykłego kasku motocyklowego jest napisany jak podręcznik do filozofii? i to nie jest złośliwość, teksty autorki są po prostu zbyt "ą" i "ę" jak na taki portal. Przez taki opis pierwsza myśl czytelnika to "mój Boże co za dystyngowana paniusiunia to pisała?! nie lubię jej" i po 3 zdaniach kończy się czytanie. Uwielbiam teksty Bocza, Pana Piotra Jędrzejaka bo są pisane dla ludzi a ten chyba do wyższych sfer którzy nigdy nie wypowiedzieli przekleństwa. <br><hr>Sławek P<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z niecierpliwością czekam na normalny artykuł czyli pisany przez BoczaKomentatorzy napisał(a):Przepraszam ale tego się nie da czytać, dlaczego opis zwykłego kasku motocyklowego jest napisany jak podręcznik do filozofii? i to nie jest złośliwość, teksty autorki są po prostu zbyt "ą" i "ę" jak na taki portal. Przez taki opis pierwsza myśl czytelnika to "mój Boże co za dystyngowana paniusiunia to pisała?! nie lubię jej" i po 3 zdaniach kończy się czytanie. Uwielbiam teksty Bocza, Pana Piotra Jędrzejaka bo są pisane dla ludzi a ten chyba do wyższych sfer którzy nigdy nie wypowiedzieli przekleństwa. <br><hr>Sławek P<br>Komentatorzy napisał(a):Ocena testu należy do czytelników. Nie będę się zatem upierać czy tekst jest za długi, za nudny, czy też zbyt poprawnyByć może został napisany zbyt dokładnie, zbyt szczegółowo, ale starałam się opisać swoje wrażenia z jazdy jak najrzetelniej. Jak napisałam w tekście "Już niebawem w ręce redakcyjnego kolegi Boczo trafi standardowa wersja C3-ki" mam zatem nadzieję, że wersja kolegi Boczo będzie dla Ciebie bardziej zjadliwa. Pozdrawiam.<br><hr>Żmija<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bo to nie są zwykle kaski, sama je sprzedaję i jestem przekonana ,że po żmudnej drodze poprzez inne kaski przy tym jest stacja końcowa(dopóki czegoś nowego nie wymyślą).Komentatorzy napisał(a):Przepraszam ale tego się nie da czytać, dlaczego opis zwykłego kasku motocyklowego jest napisany jak podręcznik do filozofii? i to nie jest złośliwość, teksty autorki są po prostu zbyt "ą" i "ę" jak na taki portal. Przez taki opis pierwsza myśl czytelnika to "mój Boże co za dystyngowana paniusiunia to pisała?! nie lubię jej" i po 3 zdaniach kończy się czytanie. Uwielbiam teksty Bocza, Pana Piotra Jędrzejaka bo są pisane dla ludzi a ten chyba do wyższych sfer którzy nigdy nie wypowiedzieli przekleństwa. <br><hr>Sławek P<br>
Kask super, leciutki , cichutki, bezpieczny , mala skorupa,wentylacja kanalowa -rewelacja. Polecam<br><hr>Jola
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
w ogoele mi sie ten kask nie podoba a co do opisu to moze mam wiecej cech meskich niz kobiecych ale ja wole dane techniczne ( waga, co posiada szyba, rodzaj wysciolki ) a nie wywody literackie na pol strony.<br><hr>kasia
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
chociaż sama jestem kobietą..Komentatorzy napisał(a):Przepraszam ale tego się nie da czytać, dlaczego opis zwykłego kasku motocyklowego jest napisany jak podręcznik do filozofii? i to nie jest złośliwość, teksty autorki są po prostu zbyt "ą" i "ę" jak na taki portal. Przez taki opis pierwsza myśl czytelnika to "mój Boże co za dystyngowana paniusiunia to pisała?! nie lubię jej" i po 3 zdaniach kończy się czytanie. Uwielbiam teksty Bocza, Pana Piotra Jędrzejaka bo są pisane dla ludzi a ten chyba do wyższych sfer którzy nigdy nie wypowiedzieli przekleństwa. <br><hr>Sławek P<br>Komentatorzy napisał(a):Stary! Bo ten tekst jest dla KOBIET, nie dla LUDZI!<br><hr>Bunny<br>
dobre i trafne

i własnie wg mnie artykuł był dobry<br><hr>MA
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości