co sÄ…dzicie o derbi senda 50
• Strona 1 z 1
co sÄ…dzicie o derbi senda 50
mam pytanie czy derbi senda 50 jest dobrym motorem czy średnim jak sądzicie warto go kupić??
- papek23
- Świeżak
było o tym nie raz
derbi to derbi. udane motocykle. nie ma sie czego przyczepic. nie jest to chinczyk wiec jak kupisz w dobrym stanie to długo polata. ogólnie jak ci sie podoba to kup. nie ma zadnych przeciwskazań co do niego

derbi to derbi. udane motocykle. nie ma sie czego przyczepic. nie jest to chinczyk wiec jak kupisz w dobrym stanie to długo polata. ogólnie jak ci sie podoba to kup. nie ma zadnych przeciwskazań co do niego
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
-
Qba. - Świeżak
czy to yamaha czy rieju czy inny markowy sprzet nie bedzie sie sypal jezeli wczesniej byl dobrze traktowany, co prawda derbi ma inne silniki podobno wytrzymalsze niz AM6 ale ile w tym prawdy to niewiem, osobiscie mam derbi sende z 2004, moj egzemplarz troche sie sypie zazwyczaj jakas pierdola ale to tylko dlatego ze poprzedni wlasciciel zabardzo o niego nie dbal;/ jednak motorek daje bardzo duzo frajdy:D, osiagami bardzo zblizone do AM6, niektore sendy jada szypciej niektore wolniej, zalezy jak byla traktowana wczesniej:D. Moja senda leci okolo 85-90 wiec calkiem niezle, jezeli moto jest w dobrym stanie to sie nie zastanawiaj tylko kupuj.
-
zarkanis96 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości