188 cm, 4300zł, 50cm, Enduro lub motorower (Proszę o poradę)
• Strona 1 z 1
188 cm, 4300zł, 50cm, Enduro lub motorower (Proszę o poradę)
Chciałbym kupić jakiś motorower lub Enduro (takie mi się podobają)- głównie na dojazdy do pracy. Ze względu na mój wzrost sprzęt musi być w miarę duży (jeśli chodzi o motorower to siedziałem w salonie na Bartonie TZR 50n i był wielkościowo wręcz idealny). Dziennie pokonywałbym jakieś 50 km. Nie mam żadnych uprawnień także musi to być 50-tka. Nigdy nie jeździłem na motorze:). Jeśli chodzi o Enduro to w ogóle się nie orientuję w ich osiągach, markach, itd.- po prostu mi się podobają. Fajnie byłoby gdyby miał jakieś dobre brzmienie- wiem, wiem, to tylko 4300 zł- szału na pewno nie będzie ale nie chcę żeby ludzie słyszący ten motor myśleli, że to jakaś wizualnie stuningowana kosiarka.
Ten Barton mi się naprawdę podoba (wizualnie oczywiście- nie wiem jak brzmi, itd)
Z góry dzięki za pomoc
Dzięki za odzew i proszę o jeszcze:). Ten Derbi jest bardzo interesujący. Rozumiem, że można nim śmigać po drogach publicznych "na dowodzie". Pracuję w mieście oddalonym o 20 km od Bełchatowa i nie chciałbym mieć problemów po drodze:)
Ten Barton mi się naprawdę podoba (wizualnie oczywiście- nie wiem jak brzmi, itd)
Z góry dzięki za pomoc
Dzięki za odzew i proszę o jeszcze:). Ten Derbi jest bardzo interesujący. Rozumiem, że można nim śmigać po drogach publicznych "na dowodzie". Pracuję w mieście oddalonym o 20 km od Bełchatowa i nie chciałbym mieć problemów po drodze:)
Ostatnio edytowano 21/4/2011, 15:48 przez DYDELFFROMBEUCHATUF, łącznie edytowano 1 raz
- DYDELFFROMBEUCHATUF
- Świeżak
ToGra napisał(a):Jeżeli enduro to Derbi SendeTo był mój pierwszy jednoślad i idealnie się spisywał. Mam 191cm wzrostu i żadna inna 5o ccm nie posowała rozmiarowo tak dobrze jak Senda
zalezy tez od ustawienia tylnego zawieszenia, bo ja rowniesz mam derbi sende z 2004r. i mam 167 i bez problemowo siegam obydwoma nogami do ziemi, prawie pol stopy. Tyle ze u mnie zawieszenie z tylu jest obnizone na maksa
-
zarkanis96 - Świeżak
ja proponuje derbi sende albo yamahe DT to klasyki w tym segmencie. nie są małe (aż tak małe) są wytrzymałe i mocne. w miare mało pala i maja na pewno niezłą moc. barton to chinczyk i osobiscie odradzał bym takiego
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm