Malaguti Phantom 50 F12
• Strona 1 z 1
Malaguti Phantom 50 F12
No więc gdy tak przeglądałem skuterki na pewnym portalu społecznościowym, mą uwagę przykuł wygląd tego otóż motorka. Baaardzo mi się spodobał ;p skuterek bardzo fajnie się prezentuje, ma silniczek minarelli ( z pewnością wielki + ) no i jest dość tani ( za 2tys. można dostać nawet fajny, tylko nie wiem jaki stan podzespołów
) . Od ludzi dowiedziałem się, że moto bezawaryjne i super do jazdy ;p prędkość też przyzwoita, bo po drobnym modyfikacjach ( np jakiś większy cylek ;p ) lub sportowy wydech, który daje prędkość i brzmienie malaguti osiąga spokojnie 100km/h.
Mógłby mi ktoś powiedzieć, czy opłaca się kupować "malagę". Nie mam zamiaru jeździć po dużych miastach, tylko czasami do sklepu, do szkoły ( mieszkam na wsi ), czasami się powygłupiać, pojechać na grzyby czy też pośmigać z kumplami ;d
nigdy nie miałem skutera, nie mam pojęcia co to rolki, co to wariator itp ;p
jakby ktoś mógł przetelnie opisać to moto, to byłbym wdzięczny.
pozdro
P.S jeszcze jedna sprawa, ile on pali ?? Oczywiście nie jakiś mega stuningowany, tylko normalna jednostka bez ulepszeń??? Niektórzy piszą 3, niektórzy 5 litrów i już kompletnie nie wiem
.

Mógłby mi ktoś powiedzieć, czy opłaca się kupować "malagę". Nie mam zamiaru jeździć po dużych miastach, tylko czasami do sklepu, do szkoły ( mieszkam na wsi ), czasami się powygłupiać, pojechać na grzyby czy też pośmigać z kumplami ;d
nigdy nie miałem skutera, nie mam pojęcia co to rolki, co to wariator itp ;p
jakby ktoś mógł przetelnie opisać to moto, to byłbym wdzięczny.
pozdro
P.S jeszcze jedna sprawa, ile on pali ?? Oczywiście nie jakiś mega stuningowany, tylko normalna jednostka bez ulepszeń??? Niektórzy piszą 3, niektórzy 5 litrów i już kompletnie nie wiem

- Malaga Phantom
- Świeżak
moto jak moto. nie jest najgorsze. na pewno to nie chinczyk. wiec jak ci sie podoba smiało mozesz kupowac. dobrze by było gdybys kupił cos w miare zadbanego wtedy praktycznie bedziesz tylko lał paliwko i latał. wiecej raczej nie ma co opisywac... a spalanie na pewno w okolicach 3 litrów. mi 125 ccm paliła nieco ponad 3 litry
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
za 2 tysiÄ…ce nie kupisz chyba ze jakis bardzo stary rocznik.
jak chcesz to ja mam na sprzedaz malaguti f12 chlodzony cieczą, silnik minareli, rok 2002, przebieg 20 000 ( przy 17 500) mial remont silnika . takze technicznie bdb , wizualnie posiada ryski i jakies obtarcie , nowy akumulator, Full seria co jest zaletą bo jest bezawaryjny. v-max zalezy od wagi xD jak wazylem 72kg to lecialem nim 85-87 teraz przy 85kg tak 82 około moze troszke wiecej, mozna zwiekszyc iglice i wtedy 100poleci ale bedzie palil z 6litrow hehe, a tak to pali okolo 3litry jesli nie cisniesz non stop na full manetce. Kolor grafitowy. Cena 2500zł
jak chcesz to ja mam na sprzedaz malaguti f12 chlodzony cieczą, silnik minareli, rok 2002, przebieg 20 000 ( przy 17 500) mial remont silnika . takze technicznie bdb , wizualnie posiada ryski i jakies obtarcie , nowy akumulator, Full seria co jest zaletą bo jest bezawaryjny. v-max zalezy od wagi xD jak wazylem 72kg to lecialem nim 85-87 teraz przy 85kg tak 82 około moze troszke wiecej, mozna zwiekszyc iglice i wtedy 100poleci ale bedzie palil z 6litrow hehe, a tak to pali okolo 3litry jesli nie cisniesz non stop na full manetce. Kolor grafitowy. Cena 2500zł
- czarek1234
- Świeżak
hmm niezła propozycja niestety na razie nie mam kasy :/ musze sprzedać crossa, którego kupiłem pół roku temu ;p pojeździłem i stwierdziłem, że to nie dla mnie, dlatego teraz szukam jakiejś malagi ;d
dzięki za ofertę,
pozdro
dzięki za ofertę,
pozdro
- Malaga Phantom
- Świeżak
- czarek1234
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości