Yamaha yz 85 czy honda cr 85 prosze o pomoc
• Strona 1 z 1
Yamaha yz 85 czy honda cr 85 prosze o pomoc
Witam mam 17 lat i do tej pory jeździłem skuterem.I mam zamiar kupić pierwszy motocykl i zastanawiam się właśnie nad honda Cr 85 lub yamaha yz 85 czy może mi ktoś powiedzieć coś więcej o tym motocyklu, jak się sprawuje czy nie ma jakiś rażących wad?Czy na początek wystarczy ? i jakie były by koszty utrzymania ?Dodam ze mój wzrost to 175 i ważę 72kg.
- miniu001
- Świeżak
po 1 powiedz gdzie chcesz tym jeździc, po 2 powiedz ile masz na to kasy. po 3 czy wiesz jakie są koszta utrzymania wyczynowego motocykla ?
o neal czemu nie polecasz hondy ? to jedne z najlepszych motocykli
o neal czemu nie polecasz hondy ? to jedne z najlepszych motocykli

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
oneal nie oceniaj umiejetnosci kierowcy na podstawie motocykla
akurat CRFy słyną z najbardziej narwanych silników i widocznie nie umie jeździc
CRki od zawsze były dobre i udane.
a co do motocykla. bo widze że chyba nie chcesz tym jeździc głownie po torze ? jak nie to kup lepiej hard enduro typu exc 125 WR 125, niezarejestrowane bedą w podobnej cenie beda miały nieco wiecej mocy niz 85. a na remonty przeznaczysz duzo mniej. no i one nadaja sie na rekreacje czyli las pola itp. bo cr nadaje sie głownie na tor crossowy

CRki od zawsze były dobre i udane.
a co do motocykla. bo widze że chyba nie chcesz tym jeździc głownie po torze ? jak nie to kup lepiej hard enduro typu exc 125 WR 125, niezarejestrowane bedą w podobnej cenie beda miały nieco wiecej mocy niz 85. a na remonty przeznaczysz duzo mniej. no i one nadaja sie na rekreacje czyli las pola itp. bo cr nadaje sie głownie na tor crossowy
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
kupuj co chcesz. skad mamy wiedziec czego chcesz. tylko że kazdy moto to inny segment. gdzie chcesz tym jeździc ? czy musi posiadac homologacje ? ile masz kasy ? ile masz kasy na utrzymanie rocznie ?
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości