motocykl po dlugiej przerwie do 5000 zl
• Strona 1 z 1
motocykl po dlugiej przerwie do 5000 zl
witam
Jako ze to pierwszy moj post to witam wszystkich motomaniakow, ale do rzeczy.
Szukam moto przedzial 4-5 tys
. Ma byc to naked. Uniwersalne moto jazda na co dzien w miescie i jakies weekendowe wypady w trase, z plecaczkiem i bez. Interesuje mnie w sumie Xj600N z zestawu na pierwszy sprzet (na bandita troche malo siana), ale kazde inne moto brane pod uwage.
Staz jazdy (z przerwa jakies 4 lata) to w sumie od 15 roku zycia cos wiekszego j
ak komarek (mz251, cz350, honda cl250s) glownie jazdy soft offroad (dobrych nascie tys km)
Ostatnio mialem okazje przejechac sie gs 500 ale dla mnie taki ciut za maly i slaby. Wiem wiem ze zakrety itd sa hamowanie. To wszystko doszlifowac bo technike mam dosc dobra. Mam 186 cm i 67kg. I nogi do samej ziemi (na gs kolana mialem ugiete).
Xj nie mialem okazji jezdzic, moze ktos z was ma porownanie do gs'a jak to jedzi. Co do serwisu ile moge wydac na sezon. No tyle zeby moto dobrze sluzylo i bylo zadbane. Ile na stroj na pocztek 1-1,5 k. Stopniowo bedzie sie zwiekszac. Mysle nad uzywanym kombi. Dobry to pomysl?
Konkretnego sprzetu jeszcze nie mam na oku wiec mile widziane linki do aukcji. Nie chce trafic na zajechany zlom zlozony z przystanku, dlatego prosba do ludzi z Gorzowa a pewnie tacy sie znajda o pomoc przy szukaniu ewentualnnym zakupie zebym sie na mine nie wbil. (za poswiecony czas na pewno sie dogadamy;))
To chyba na tyle ( pisze z telefonu i nie widze przyklejonego o co pytac wiec jak cos pominalem dajcie znac)
pozdrawiam i szerokosci
Ps jest jedna xj600 na aleegro za 5,5 k z gorzowa, czerwona 97 rok z akcesoryjnym wydechem. Nie mam jak linka narazie wkleic ale jak komus bedzie sie chcialo zerknac i znalezc moze napisac co z tych fotek wywrozyl
Jako ze to pierwszy moj post to witam wszystkich motomaniakow, ale do rzeczy.
Szukam moto przedzial 4-5 tys
. Ma byc to naked. Uniwersalne moto jazda na co dzien w miescie i jakies weekendowe wypady w trase, z plecaczkiem i bez. Interesuje mnie w sumie Xj600N z zestawu na pierwszy sprzet (na bandita troche malo siana), ale kazde inne moto brane pod uwage.
Staz jazdy (z przerwa jakies 4 lata) to w sumie od 15 roku zycia cos wiekszego j
ak komarek (mz251, cz350, honda cl250s) glownie jazdy soft offroad (dobrych nascie tys km)
Ostatnio mialem okazje przejechac sie gs 500 ale dla mnie taki ciut za maly i slaby. Wiem wiem ze zakrety itd sa hamowanie. To wszystko doszlifowac bo technike mam dosc dobra. Mam 186 cm i 67kg. I nogi do samej ziemi (na gs kolana mialem ugiete).
Xj nie mialem okazji jezdzic, moze ktos z was ma porownanie do gs'a jak to jedzi. Co do serwisu ile moge wydac na sezon. No tyle zeby moto dobrze sluzylo i bylo zadbane. Ile na stroj na pocztek 1-1,5 k. Stopniowo bedzie sie zwiekszac. Mysle nad uzywanym kombi. Dobry to pomysl?
Konkretnego sprzetu jeszcze nie mam na oku wiec mile widziane linki do aukcji. Nie chce trafic na zajechany zlom zlozony z przystanku, dlatego prosba do ludzi z Gorzowa a pewnie tacy sie znajda o pomoc przy szukaniu ewentualnnym zakupie zebym sie na mine nie wbil. (za poswiecony czas na pewno sie dogadamy;))
To chyba na tyle ( pisze z telefonu i nie widze przyklejonego o co pytac wiec jak cos pominalem dajcie znac)
pozdrawiam i szerokosci
Ps jest jedna xj600 na aleegro za 5,5 k z gorzowa, czerwona 97 rok z akcesoryjnym wydechem. Nie mam jak linka narazie wkleic ale jak komus bedzie sie chcialo zerknac i znalezc moze napisac co z tych fotek wywrozyl

- logicsys
- Świeżak
http://allegro.pl/suzuki-bandit-gsf-600-okazja-kombinezon-youtube-i1556783949.html (otwórz link)
Co powiecie o tym sprzecie, wiem ze po szlifie troche poobijany ale przynajmniej widac co i jak. Mnie nie przeszkadzaja rysy itp bo pewnie sam sie nie raz przewroce, przynajmniej placzu nie bedzie. Na co zwrocic uwage szczegolna powinienem jakbym mial go goladac.
Co powiecie o tym sprzecie, wiem ze po szlifie troche poobijany ale przynajmniej widac co i jak. Mnie nie przeszkadzaja rysy itp bo pewnie sam sie nie raz przewroce, przynajmniej placzu nie bedzie. Na co zwrocic uwage szczegolna powinienem jakbym mial go goladac.
- logicsys
- Świeżak
napaliłem się na 929 i mam swoją f2 do sprzedania za 5300 z kombinezonem hein gerickie pro sports pod kolor motocykla do tego buty suomy i kask LS2 w ten weekend wymieniłem olej, filtr, olej i uszczelniacze w lagach, regulator napięcia, aku kupowałem nowe w tamtym sezonie przez zime było w domu. Do wymiany mam jeszcze napęd ale na tym jeszcze można spokojna pare tys. nawinąć i tylnia opona też za pare tys do wymiany także technicznie jest w b.dobrym stanie. Owiewki wszystkie oryginalne w tamtym sezonie miałem awaryjne hamowanie bo mi pucha zajechała droge i przewróciłęm się na lewą strone wsumie nic poważnego się niestało ale lewa czacha była z dziurą- brat z angli mi przysłał NOWĄ (niewierze do dzisiaj że to możliwe posiadacze f2 wiedzą co pisze) część czachy oryginalną załatwił mu kolega z serwisu Hondy na dodatek pod kolor mojego moto tylko naklejek brakuje zapłąciłem 500zł dużo ale org to org. Także cała historia sprzęta jest na motocyklu, rok 91 silnik naprawe w idealnym stanie niejeden mechanik mi już prawił że chodzi aż trudno uwierzyć . Cena atrakcyjna bo jednak ludzie chcą moto jak z salonu a ja niebędę ściemniał że niema rysek bo ma i to ryski większe i mniejsze ale myśle że z takimi funduszami to moto wsam raz dla ciebie.pzdr
- mario11lsd
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości