Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Nowa klasa TTXGP czyli wyścigi...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Nowa klasa TTXGP czyli wyścigi...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Nowa klasa TTXGP czyli wyścigi...

Postprzez Åšcigacz » 18/4/2011, 15:47

Dyskusja na temat: Nowa klasa TTXGP czyli wyścigi motocykli elektrycznych
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nowa klasa TTXGP czyli wyścigi motocykli elektrycznych
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/4/2011, 15:47

Oglądać z trybun ciche motocykle... Może to kwestia tego, że wychowaliśmy się w hałasie, ale dla mnie osobiście to już nie będzie to samo. <br><hr>Radek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/4/2011, 20:17

Komentatorzy napisał(a):Oglądać z trybun ciche motocykle... Może to kwestia tego, że wychowaliśmy się w hałasie, ale dla mnie osobiście to już nie będzie to samo. <br><hr>Radek<br>
Pewnie, że nie będzie to samo, ale w/g mnie bardzo dobre posunięcie, bo jak dla mnie aktualny rozwój w dziedzinie elektrycznych napędów jest dość słaby, no może napędy są ok, ale baterie do tego to już gorzej. Na pewno przyniesie to spore korzyści temu biznesowi<br><hr>Songo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/4/2011, 20:22

Komentatorzy napisał(a):Oglądać z trybun ciche motocykle... Może to kwestia tego, że wychowaliśmy się w hałasie, ale dla mnie osobiście to już nie będzie to samo. <br><hr>Radek<br>
Komentatorzy napisał(a):Pewnie, że nie będzie to samo, ale w/g mnie bardzo dobre posunięcie, bo jak dla mnie aktualny rozwój w dziedzinie elektrycznych napędów jest dość słaby, no może napędy są ok, ale baterie do tego to już gorzej. Na pewno przyniesie to spore korzyści temu biznesowi<br><hr>Songo<br>
Tak jeszcze dodam, że nie jestem od zielonych, broń Boże, to co oni tam gadają to bujdy na resorach, jeżeli chodzi o zerową emisję dwutlenku węgla, jak i szkodliwość człowieka na całą naturę, ale to już na inną bajkę ;)
Przyczepności :)<br><hr>Songo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/4/2011, 08:48

oczywiscie, ze zerowa emisja dwutlenku wegla to bujda, bo ten prad jakos trzeba wytworzyc. Tu chodzi jednak o dostepnosc energii, ropy wystarczy jeszcze na jakies 30 - 50 lat, a prad mozna wygenerowac na rozne sposoby...<br><hr>gr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/4/2011, 09:36

Komentatorzy napisał(a):Pewnie, że nie będzie to samo, ale w/g mnie bardzo dobre posunięcie, bo jak dla mnie aktualny rozwój w dziedzinie elektrycznych napędów jest dość słaby, no może napędy są ok, ale baterie do tego to już gorzej. Na pewno przyniesie to spore korzyści temu biznesowi<br><hr>Songo<br>
Komentatorzy napisał(a):Tak jeszcze dodam, że nie jestem od zielonych, broń Boże, to co oni tam gadają to bujdy na resorach, jeżeli chodzi o zerową emisję dwutlenku węgla, jak i szkodliwość człowieka na całą naturę, ale to już na inną bajkę ;)
Przyczepności :)<br><hr>Songo<br>
Nie no spoko. Pytanie tylko co będzie z utylizacją tych wszystkich baterii...<br><hr>Radek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/4/2011, 11:56

Komentatorzy napisał(a):Tak jeszcze dodam, że nie jestem od zielonych, broń Boże, to co oni tam gadają to bujdy na resorach, jeżeli chodzi o zerową emisję dwutlenku węgla, jak i szkodliwość człowieka na całą naturę, ale to już na inną bajkę ;)
Przyczepności :)<br><hr>Songo<br>
Komentatorzy napisał(a):Nie no spoko. Pytanie tylko co będzie z utylizacją tych wszystkich baterii...<br><hr>Radek<br>
będzie kolejna klasa wyścigów - motocykle elektryczne bez baterii :)<br><hr>pawulon182
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości

na górê