[Aktualności] Nowa klasa TTXGP czyli wyścigi...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Nowa klasa TTXGP czyli wyścigi...
Dyskusja na temat: Nowa klasa TTXGP czyli wyścigi motocykli elektrycznych
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nowa klasa TTXGP czyli wyścigi motocykli elektrycznych
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nowa klasa TTXGP czyli wyścigi motocykli elektrycznych
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Oglądać z trybun ciche motocykle... Może to kwestia tego, że wychowaliśmy się w hałasie, ale dla mnie osobiście to już nie będzie to samo. <br><hr>Radek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pewnie, że nie będzie to samo, ale w/g mnie bardzo dobre posunięcie, bo jak dla mnie aktualny rozwój w dziedzinie elektrycznych napędów jest dość słaby, no może napędy są ok, ale baterie do tego to już gorzej. Na pewno przyniesie to spore korzyści temu biznesowi<br><hr>SongoKomentatorzy napisał(a):Oglądać z trybun ciche motocykle... Może to kwestia tego, że wychowaliśmy się w hałasie, ale dla mnie osobiście to już nie będzie to samo. <br><hr>Radek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak jeszcze dodam, że nie jestem od zielonych, broń Boże, to co oni tam gadają to bujdy na resorach, jeżeli chodzi o zerową emisję dwutlenku węgla, jak i szkodliwość człowieka na całą naturę, ale to już na inną bajkęKomentatorzy napisał(a):Oglądać z trybun ciche motocykle... Może to kwestia tego, że wychowaliśmy się w hałasie, ale dla mnie osobiście to już nie będzie to samo. <br><hr>Radek<br>Komentatorzy napisał(a):Pewnie, że nie będzie to samo, ale w/g mnie bardzo dobre posunięcie, bo jak dla mnie aktualny rozwój w dziedzinie elektrycznych napędów jest dość słaby, no może napędy są ok, ale baterie do tego to już gorzej. Na pewno przyniesie to spore korzyści temu biznesowi<br><hr>Songo<br>

Przyczepności

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
oczywiscie, ze zerowa emisja dwutlenku wegla to bujda, bo ten prad jakos trzeba wytworzyc. Tu chodzi jednak o dostepnosc energii, ropy wystarczy jeszcze na jakies 30 - 50 lat, a prad mozna wygenerowac na rozne sposoby...<br><hr>gr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie no spoko. Pytanie tylko co będzie z utylizacją tych wszystkich baterii...<br><hr>RadekKomentatorzy napisał(a):Oglądać z trybun ciche motocykle... Może to kwestia tego, że wychowaliśmy się w hałasie, ale dla mnie osobiście to już nie będzie to samo. <br><hr>Radek<br>Komentatorzy napisał(a):Pewnie, że nie będzie to samo, ale w/g mnie bardzo dobre posunięcie, bo jak dla mnie aktualny rozwój w dziedzinie elektrycznych napędów jest dość słaby, no może napędy są ok, ale baterie do tego to już gorzej. Na pewno przyniesie to spore korzyści temu biznesowi<br><hr>Songo<br>Komentatorzy napisał(a):Tak jeszcze dodam, że nie jestem od zielonych, broń Boże, to co oni tam gadają to bujdy na resorach, jeżeli chodzi o zerową emisję dwutlenku węgla, jak i szkodliwość człowieka na całą naturę, ale to już na inną bajkę
Przyczepności<br><hr>Songo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
będzie kolejna klasa wyścigów - motocykle elektryczne bez bateriiKomentatorzy napisał(a):Oglądać z trybun ciche motocykle... Może to kwestia tego, że wychowaliśmy się w hałasie, ale dla mnie osobiście to już nie będzie to samo. <br><hr>Radek<br>Komentatorzy napisał(a):Pewnie, że nie będzie to samo, ale w/g mnie bardzo dobre posunięcie, bo jak dla mnie aktualny rozwój w dziedzinie elektrycznych napędów jest dość słaby, no może napędy są ok, ale baterie do tego to już gorzej. Na pewno przyniesie to spore korzyści temu biznesowi<br><hr>Songo<br>Komentatorzy napisał(a):Tak jeszcze dodam, że nie jestem od zielonych, broń Boże, to co oni tam gadają to bujdy na resorach, jeżeli chodzi o zerową emisję dwutlenku węgla, jak i szkodliwość człowieka na całą naturę, ale to już na inną bajkę
Przyczepności<br><hr>Songo<br>
Komentatorzy napisał(a):Nie no spoko. Pytanie tylko co będzie z utylizacją tych wszystkich baterii...<br><hr>Radek<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości